UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброе утро, зарегистрировался на Amazon, подключил пробный месяц Prime. Хотел сделать заказ с украинской карты и аккаунт заблокировали. Просят документы, подтверждающие владение картой. Я им выписку с моно сделал о праве владения картой/счетом. Сказали не подходят. Что им нужно конкретно? Кто-то сталкивался?
-
Потрібна квартира з меблями на 1 місяць поки будемо шукати житло на довгострокову оренду! Двоє дорослих та дитина ! Дякую
-
Другими словами им нужно что вы это вы Что карта физически ваша и в вашем распоряжении
-
Паспорт с картою с селфи. На карте закрыть все кроме последних 4х цифр можно
-
Ну если вы выполнили что было сказано и этого недостаточно, то тогда это
-
О, спасибо, про мое фото с картой и паспортом в их инфе не было сказано, только про выписки, транзакции и прочее 😒
-
Спасибо вам большое, буду пробовать)
-
Они быстрые на блокировку
-
Привіт. Якщо працювали через ФОП в Україні, то у вас є річні декларації. А це може бути доказом того що заробили
-
Вам потрібен податковий бухгалтер. Зараз за це кожен день питають. Почитайте в історії попередні дні
-
Можливо в телефоні не змінений регіон, тому не показує канадський додаток
-
Друзі, запрошую на безкоштовний пробний уроки з англійської мови 🇬🇧 Для дорослих та дітей від 8 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем 😊 Пишіть, будь ласка, в особисті)
-
Дякую)
-
ищу квартиру или дом 4 комнаты с мебелью
-
Шукаю кімнату для двох людей на короткий термін 3-6 місяців
-
Поки що IRCC не вимагає апостиль, але з 11 січня признає його)
-
Скажіть хто займається перевезеннями,потрібен мінівен,щоб забрати завтра сімʼю з дітьми з аеропорту .Не за всі гроші світу!
-
Бо в неї немає листа з ворк пермітом.
-
Доброго дня, маю до вас питання. В мене мама буде летіти в Канаду через Калгарі, але в неї була туристична віза. Чи зможе вона отримати ворк перміт?
-
Здравствуйте, такой вопрос. Смогу ли я открыть «хелскарту», после 31 марта, если все документы уже сделаны раньше?
20 Jan 2023, 19:11
259833/375881
3 minutes ago