UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
maps.app.goo.gl/MwVdLhxreVMyFyte7?g_st=ic
-
Продам диван та крісло з штучного ротангу, стан як новий, за все 220 CAD, самовивіз, місцезнаходження Coventry Hills NE Calgary
-
отут
-
Дякую! 👍
-
реально, але людина попросила контакти бухгалтера, але навіщо юрист для цього - не зрозуміло😁
-
Всім привіт, хто працює зварювальником, з листовим металом, або просто з металом? Шукаю роботу в цій сфері, можливо ви можете надати контакти вашої фірми для звʼязку, куди б я міг подати резюме, дуже дякую
-
Так, цей медогляд і хелс картка ніяк не пов'язані
-
На скільки знаю, немає дешевше 100
-
Штучна лита ялинка, засніжена з вмонтованим лед підсвічуванням, без іграшок, як нова. 120 CAD. Coventry Hills NE Calgary
-
Акваріум на 10л, з всіма декоративними елементами як на фото, фільтр, лед підсвічування, бета рибка, корм для риби та сачок. За все 100CAD. Coventry Hills NE Calgary
-
Дякую
-
Привіт,шукаємо квартиру з 15 березня,сім'я з дітьми ,бюджет до 1500 Район з транспортом На довгий період ,або на місяць,два.
-
Є, немає екзамену між GDL та фулл
-
Рятувальні жилети, 2 шт. для дорослих і 1 шт. для дитини 7-10 років. Стан нових. 20CAD за 1шт. Coventry Hills NE Calgary
-
100 долларів це вже зі знижкою по CUAET. Насправді це коштує дорожче)
-
В ручній поклажі можна везти тільки те, що купили в Duty Fee. Покладіть ікру у багаж краще.
-
GDL вже немає.
-
Хоча про ікру ось що написано, напевно можете
-
Наврядчи взагалі можна ікру провозити. В Канаді дуже суворі обмеження щодо ввозу морських продуктів. Тут можете знайти більше інформації inspection.canada.ca/food-safety-for-consumers/bringing-food-into-canada-for-personal-use/eng/1389630031549/1389630282362?wbdisable=true
-
Наскільки я знаю вже видають фулл gdl не видають .
20 Jan 2023, 19:11
259892/375978
15 minutes ago