UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здається без меблів
-
Всім привіт, є будинок на 4 bad , з гаражем 2600$ , класний ремонт і локація , адреса 51 Covemeadow manor. Доступний 15 березня
-
Думаю до конца дня 31, то есть до 00:00 по местному времени
-
Добрий день. Таке питання.. Батьки перший раз летять в Канаду (Калгарі) і трохи запізнюються щоб отримати допомогу і ворк перміт в аеропорту. Хотіла запитати який крайній день подачі на допомогу? якщо подавати наприклад 31 березня то це вже не дійсно? і якщо батьки допустимо 31 прилетять чи отримають вони ще ворк в аеропорту? дякую! думаю і надіюсь, що вони прилетять в 20 числах, щоб хоча б отримати ворк перміт але такий крайній варіант розглядається теж(
-
Ще є кімната в бейсменті за 750$ ( все включено) з 15 березня адреса 6440 4 st., NW. За деталями в ПП
-
Гілка домашні тварини є і там буде більше інформації 🙌
-
Беріть чеки і пакуйте у пакет з дьюті фрі, якщо попросять офіцери при пересадці - покажете чек.
-
Всім привіт! Чи хтось має практику по автоматичному призначенню місць перевізником люфтганза? 1 бронювання на 2х людей оплачено одним платежем. Чи є шанс, що посадять поруч, чи треба додатково платити за це? Мама вперше летить, треба поруч сидіти. Дякую.
-
Дякую я вже взяв квиток з Парижу
-
Я з Франкфурта купувала