UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Беріть чеки і пакуйте у пакет з дьюті фрі, якщо попросять офіцери при пересадці - покажете чек.
-
Всім привіт! Чи хтось має практику по автоматичному призначенню місць перевізником люфтганза? 1 бронювання на 2х людей оплачено одним платежем. Чи є шанс, що посадять поруч, чи треба додатково платити за це? Мама вперше летить, треба поруч сидіти. Дякую.
-
Дякую я вже взяв квиток з Парижу
-
Я з Франкфурта купувала
-
Всім привіт☺️ Підкажіть, будь ласка, можливо, хтось працює у Starbucks / Tim Hortons, туди взагалі реально влаштуватися українцю? А то щось я вже й розносила особисто, й Applications онлайн подавала, але майже всі заявки так і на розгляді мої🥺
-
В січні на березень дивилась, найдешевші були з Рима, Парижа, Дубліна. З Іспанії, по-моєму, теж. Але я шукала лише прямі рейси. Шукайте через гугл-пошук.
-
Пишіть одразу дату, місто і рейс. Багато хто летить у березні))
-
Якщо ви подаєтесь на федеральному рівні на Federal Skilled Worker, то треба, на провінційну ні. Але якщо ви відпрацювали 1 рік в Канаді, то на федеральному рівні ви будете кваліфікуватись по програмі Canadian Experience Class, там proof of funds не треба
-
Щиро дякую 🤗
-
Привет, подскажите пожалуйста, через киви купил билеты, когда примерно открывается регистрация на рейс, чтобы они выслали нормальные билеты с QR кодами?
-
Привет, есть те кто хозяин домашних крыс, где покупали или кто знает где их можно купить, и сколько вообще стоит содержание грызунов в этой стране?)