UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо Western Union з України то заборонено.
-
Есть кто в warzone играет?)
-
Після натискання відкриється нова вкладка і треба трохи почекати
-
В европейском магазине есть
-
Oolong tea Є точки у Кенсінгтоні та в Інглвуді, вибір чаїв великий, завжди там купляємо
-
Чоловік підказав ще такі варіанти 🌱
-
якщо ви в даунтауні, в kalamata є турецький розсипний чай. взагалі, якщо є десь турецькі магазини поряд, то має бути. також в індійських магазинах є непоганий
-
If you already received an Alberta personal health card but did not receive an Alberta Health Benefits (Ukrainian Evacuee) application form, you can request one by emailing [email protected]. Напишіть на цю пошту, мають дати форму
-
Можно модель и размер колес зеленого?
-
Доброго дня , шукаю апартамент 1 кімнатний . За будь яку допомогу буду дуже вдячний 🫶
-
Доброго вечора, шукаю будь яку - роботу . За любу інформацію буду вдячний
-
Добрый вечер. Могу помочь отредактировать резюме по канадским стандартам, Могу дать рекомендации: - по поиску работы и прохождению собеседования - по изучению английского для начальных уровней О себе – 8 лет работы рекрутером до переезда в Канаду. Год опыта волонтером рекрутером в Канадской организации, сейчас Тим лид HR волонтер. Также на данный момент работаю в эйчар отделе в Калгари. Прошла несколько местных курсов по теме поиска работы а также личные встречи с канадскими карьерными консультантами. Английский CLB 6. Кому интересно – пишите в личку. За один раз могу взять на консультацию только одного человека.
-
Достаточно большой выбор.
-
Tea trader
-
mrmaxeystea.com/files/MrMaxeysTeaCatalogue.pdf Вот каталог, не уверен обновленный или за 2023, но не должно сильно отличаться (
-
У продажу маю FORD ESCAPE V6 4WD 185,000 пробігу 2003 рік 4,000$ Актів статус, Альберта Автівка повністю без вкладень, сів поїхав, працює все, дуже добре зберіглась. Файна зимова резина.
-
Продам клавиатуру с мышкой 25$ забирать downtown
-
Дякую вам від душі, сьогодні дуже допомогли, все перевезти 🫶Приємний водій та все було швидко🫶👌🏻
-
Продам Диван 40$ само вивіз адреса 1214 14 st sw
-
Дивно, і правда не працює, перед тим як кидати посилання я перевіряв 🤷♂
20 Jan 2023, 19:11
260186/375595
24 minutes ago