UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У продажу є Buick Enclave CXL AWD 3,6 2009 рік Актів статус 7 місць 280,000 пробігу 5,000 $ Нова зимова резина на 19 дисках Максимальна комплектація з камерами, Dvd, і тд Технічно справна, вкладень не потребує
-
Також маю на продаж Chevrolet Cobalt LT 2010 рік 185,000 пробігу Актів статус 3,800$ Технічно в дуже доброму стані 2 комплекти новенької резини
-
В Париже и в Канаде никому дела нету до ваших детей
-
Вопрос может не так сформулирован. Я знаю, что многим, кто прилетал по визитор в аэропорту по просьбе давали ворк пермит
-
Добрий вечір, Приїхав у лютому в Калгарі з сім'єю, шукаю роботу в сфері автобізнесу (стаж - 15 років в сфері, в одному з найбільших дистриб'юторів України керую зараз віддалено проектом, який є найуспішнішим серед аналогічних у конкурентів, займаюся дистрибуцією продукції з ринків Китаю та Тайваню). Також можу ремонтувати авто та прибирати сніг. Якщо комусь буде корисним такий робітник, дайте знати.
-
-
Спасибо 🙏🏻
-
Добрий вечір
-
Привіт;)
-
Всім привіт) Шукаю роботу Маю досвід роботи на кухні, на складі в Канаді, також в Україні тривалий час працювала в технічній підтримці та HR-менеджером Але так як англійська мова в мене не на високому рівні 😞, шукаю будь-яку роботу: магазини, склади, кухня і т.д. Якщо у когось є якісь варіанти або знаєте, де шукають роботу, я буду дуже вдячна за інформацію 🤗
-
Шановні адміністратори, стоворіть будь ласка окрему гілку для продажк авто, перекупи вже набридли тут, нічого не можна знайти нормально. П.С. проти перекупів нічого проти не маю, кожен займається тим що вміє