UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Гугл мапс, але то карта створена якимось блогером, тут раніше кидали на нього лінк, www.google com/maps/d/u/0/viewer?mid=17qZHeHGIKCjiZ6NGbC_-kHx192rRTgA&ll=51.066446674047114%2C-114.04478945891296&z=11 Поставте крапку в лінку, якщо не вийде ідіть в приват, скину
-
Медогляд то міграцій, який повинні були до вʼїзду зробити але можете зробити в Канаді. Це не покриває страховка. А медична страховка (Alberta Health Card) це інше. Коли зможете потім до сімейного записатися або в волкінг клінік підти на прийом безкоштовно Ці дві речі не звʼязані між собою
-
Добрий день,підскажіть будь ласка. Ми тільки прилетіли,і хотіли би дізнатися,нашій дитині зараз 4 роки,а в травні буде вже 5 років,зі скільки років тут школа,та чи беруть без мови?
-
Гайз, хелп! Что такое National ID Number? Я не получала в реджистри ID карту, отнесла права только на замену, новые еще не пришли. Как мне узнать этот номер, его же где-то должны присваивать? Заполняю анкету на трудоустройство, срочно нужен этот номер 😭
-
Не только что пользуюсь, но и знаю я её уже 32 года 😁 Это моя супруга. Да, сайт на данный момент не работает. Все отзывы в google настоящие, с реальных клиентов и в оригинале на английском. Я думаю на сегодняшнего дня там только один который в переводе с украинским.