UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Будь ласка допоможіть розібратись. Я з 18 до 21 року жив в штатах. Повернувся звідти в 2014 році влітку. Подаюсь на пр в квітні. Чи обов’язково мені робити довідку про несудимість зі штатів, адже минуло якраз 10 років. Думаю чи обов’язково це. Бо там не все так просто, треба тут в поліції катати відбитки, потім писати лист в хед офіс FBI. Хотілося б цього оминути;) але ж напевно можуть і зареквестити… що скажете? Можливо в когось є подібна ситуація
-
Сдается 1 комнатная +1 Ден рум квартира на Mahogany (Lyric) Доступна с 1 апреля, оплата 2 115$. Стиралка в квартире, есть подземный паркинг, мойка для машин, собак. Для жильцов доступен спорт зал, бассейн, игровая комната, библиотека, кинотеатр, симулятор гольфа, бильярд, спорт зал где можно играть в баскетбол, бадминтон, кафе на террасе и доступ до озера с бесплатными катамаранами и каяками. Дополнительные вопросы пишите в личку.
-
Привіт, ми молода пара (2 дорослих). Шукаємо кімнату (бажано з власною ванною), studio або 1bed до 1500 з 31 березня або 1 квітня в SW та Downtown, також цікавлять варіанти з хорошою транспортною розв'язкою. Пишіть в приватні повідомлення ваші пропозиції
-
А в чому складнощі заключаються? А то в мене іспанське ТІЕ (свого роду резиденство) і уряд, щоб не створювати черг розпорядився, що пластикові картки автоматично продовжено, хоча на картці написано, зо дійсна до 4 березня 2024. Тобто питання, чи бувають проблеми при вильоті з якоїсь умовної Німеччини, Нідерландів, і чи є проблеми при повернення з Канади до ЄС, після оформлення ВП? якщо хтось знає про практичний досвід, поділіться, будь ласка