UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перші 20к доходу в Альберті не оподатковуються, перші 15к на федеральному рівні не оподатковуються
-
Всім доброго дня! Наша компанія надає послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу : • квартирні переїзди / будинки 2-3 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
у нас RBC, кредитку дають одразу новоприбулим. 2000 CAD ліміт
-
ми зробити евальюацію приблизно за 1 місяць, через WES та апостиль український. але перекладати нам було не потрібно, бо диплом також продубльовано англійською
-
Підскажіть. Мій чоловік працює, отримує зарплату, сплачує податки, має свою банківську картку. Я не працюю і не буду, але на мою банківську картку ми плануємо положити 20 тис дол за рік. Ці 20 тис будуть оподатковуватися? Рахується за рік лише мій дохід на картку, чи дохід всієї сімї зі всіх карток
-
Naked leaf дуже класний магазин з чаєм