UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перевірка зору і можно замовити окуляри , працюють з бенефітами
-
Стоматологія
-
Район норз ист
-
Віддам підгузки трусики 6 розмір 69 штук з боксу лишилось 2 пачки закриті одна відкрита) синові не підійшли, нажаль важко підібрати підгузки через аллергію(
-
Продаю вироби з бісеру власного виробництва 😊😁 Також макраме браслети. В наявності лишилось не багато,але працюючи і під замовлення😊підбір схеми за вашими побажаннями, в деяких випадках сама роблю схеми) кому цікаво чекаю вас у приватних повідомленях😊
-
Вам повезло, це стосується рейсів 7-8 березня
-
Кругле дзеркало в ідеальному стані. Діаметр 75 см. Ціна $20. Pick up SW - Crowchild / Bow trail
-
Привіт, якщо потрібно звертайтесь, можу підказати стосовно сервісу від Telus, домашній інтернет чи мобільний звʼязок, я писав вище стосовно знижок які зараз є на домашній інтернет, вони повинні були закінчитись ще 28 числа, але їх продовжили до 09.03
-
Привет! В Канаде 7-й месяц. Кто-нибудь знает как бороться с ограничениями, лимитами на перевод, ожиданиями на снятие СВОИХ же денег (ждать 5-7 бизнес дней плюс выходные)!? Каждый раз я получаю штрафы за не оплаченные во время счета! То -45, -50 долл еще и скор, соответственно, падает! Походы и звонки в банк ничего не дают! Пару раз люди в банке входили в положение и «разрешали» мне пользоваться моими заработанными… Знаю людей, коим через 4 месяца после приезда снимали все ограничения. А кому, ждать год