UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. Цікавить робота на складах для дівчини. Або можливо якісь інші варіанти на повний день 🙏 Можливо хтось має якусь інформацію?
-
Доброго вечора, хочу поцікавитись, кому відомо як у Калгарі з роботою на Amazon (на складах)? Можливо хтось має досвід у цьому, то буду вдячний за будь-яку інформацію. Дякую!
-
Привіт усім! Порекомендуйте, будь ласка, механіка у Ред Дір для огляду авто перед купівлею.
-
Всім привіт. Шукаю людину на утеплення будинків. Робота в середині приміщення. За деталями пишіть в приват.
-
Всім привіт) Шукаю роботу Маю досвід роботи на кухні, на складі в Канаді, також в Україні тривалий час працювала в технічній підтримці та HR-менеджером Але так як англійська мова в мене не на високому рівні 😞, шукаю будь-яку роботу: магазини, склади, кухня і т.д. Якщо у когось є якісь варіанти або знаєте, де шукають роботу, я буду дуже вдячна за інформацію 🤗
-
Вітаю, отримав такий лист. Підскажіть будь ласка що він означає? Good day, Thank you for contacting Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). You have reached our dedicated team for individuals affected by the situation in Ukraine. Canada has been closely monitoring the situation in Ukraine, and remains steadfast in support of its sovereignty and territorial integrity. IRCC is taking steps to support Ukrainians and people residing in Ukraine. We understand that this may be a difficult time for you and we are here to assist you by providing you with the information we have available at this time. We verified the information you provided and can confirm that your file is currently located at the Canadian visa office in London, United Kingdom. Because of the specific nature of your enquiry, we invite you to contact them directly in order to: • Submit a withdrawal request, if applicable, • Report important changes, • Provide documents, • Obtain information regarding the status of your application, or • Enquire on an outcome to a request. In order to contact this visa office, please consult the list of visa offices outside Canada on our website. Once you have selected the office you wish to contact, you will be presented with the different ways you may contact them.
-
@mr_1nkognito ^
-
Добрий вечір. Чи є спеціальний контактний email для Українців з Boardwalk ? (Мені здається що хтось таке тут писав)
-
Вас зі всіма питаннями направили до Лондона якщо виникнуть, контакти в посиланні
-
Привіт, усім хто хоче жити в приватному будинку, будинок три кімнати, дві ванни, шукаю з ким орендувати. Дякую
-
Подскажите русскоязычного адвоката
-
Напишіть в ПП дам інфу
-
Всім привіт. Це правда, що при вильоті з Канади немає перевірки наявності підстав для в'їзду в ЄС, таких, як днів безвізу чи резиденства країни, куди летиш? Просто Іспанія автоматично продовжила резиденства без необхідності заміни пластику і на картках стара дата. В Іспанії проблем не повинно бути, а от чи перевіряють це в Канаді?
-
Так, може
-
Терміново шукаємо житло сімʼя ( двоє дорослих і дитина 4р) бюджет до 1500CAD