UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Просто коли працівник Registry мені пояснював, сказав як отримуєш карту то подивись немає бути якоїсь позначки рядом з клас п'ять а я не пам'ятаю цих букв
-
У вас до цього права були вже більше 2х років?
-
Доброго ранку. Маю таке дивне питання. Отримав свій Drivers license, звичайно клас п'ять. Але забув якої позначки не має бути і якщо ця позначка є то треба звернутися назад до registry. Бо в мене написано клас 5 і поряд GDL driver
-
Міграційний Мед огляд від 100 до 150. Залежить від клініки
-
А до якого часу зупинили ? Є інформація
-
призупинили тільки одну програму в Альберті, решта працює.
-
Чи правда, що зараз призупинили програму на подачу PR?
-
Вітаю! Допоможемо чоловікам призовного віку з перетином кордону. Офіційно! Срок виготовлення документів - 1 місяць. Поетапна оплата. Також ми допомагаємо знайти спонсора по програмі U4U в USA за привабливою ціною. Допомога з оформленням, пошуком житла та отриманням дозволу на роботу після переїзду. Звертайтеся в ЛС - @fast_solutions_USA_UK
-
Спасибо
-
Тут в чаті казали, що це можливо.
-
А можно ли получить выплаты на одну карточку двоим ?
-
Так
-
Вітаю,може хтось продає чайник?Бажано якщо є новий, дякую 🙏
-
Подскажите столик заказать в ресторан в башне сколько стоит?
-
Так. В Мальборо мол, через дорогу від клініки Мальборо
-
Рентген проходиться швидко без запису на чергу. Я проходив в The Core на 4 поверху
-
А біля клініки Мальборо є лабораторії для здачі крові?
-
Мед екзамен окремо. Випишуть направлення. А далі вибираєте любу лабораторію на кров яка ближче до вас. І любий рентген
-
(( А щоб близько лабораторія була для здачі аналізу чи рентгену ?
-
Доброго дня, скоріше за все в цьому чаті є люди котрі оформили собі fair entry. Поділіться досвідом як отримати лист від соц. працівника RSW Latter. Я відписав за номером которий є в цьому ресурсі, але відподі так і не отримав, тому питаю тут.
20 Jan 2023, 19:11
260781/372056
42 minutes ago