UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я позвонил в колл центр организации ньюкамеров, меня отправили в 311 Калгари. Позвонил им, объяснил ситуацию, мол ньюкамер, хочу фейр Энтри, для этого нужно письмо от соц работника. Взяла данные: имя, фамилия, адрес, номер и почту. Сказала что свяжутся в течении 10 бизнеса дней. Не подскажите что за бенефиты от health card?
-
Ну, я же не нищеброд не платить за игры🤷
-
Можете сходить в Сити холл на втором этаже, где оформляют Fare Entry, и если нет большой очереди/есть свободное время - спросить непосредственно у них на месте
-
Ждите🤷 Я уже поиграл:-)
-
А як отримати бонус від Enmax? Я наче використовував реферальний лінк, але щоб проходити реестрацію ти повинен був переходити на іншу сторінку. Тепер ніякого бонуса не бачу у кабінеті. Написав до сапорта, там кажуть що: if you use a referral link to sign up then all should be good. Depending on billing cycles , it can take 2-3 bills to appear .. 3 is rare , usually by the 2nd
-
МРТ вам зроблять або по Alberta Health card( черга зазвичай), вам не потрібна benefit card для цього. Або ви можете зробити за свої гроші( хоть на наступний день/ все одно потрібне направлення від лікаря) , зазвичай навіть не всі private insurance покривають це
-
Дякую