UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
дякую не сразу подняла то обведено чи пидкреслено🥲
-
Бенефіти від Альберти не покривають мрт
-
Бенефіти покривають тільки стоматолога та окуліста. Та ще діабетікам щось
-
Benefits вам скоріш за все не покриють. Як я кажу, навіть дуже гарні private ones не покривають
-
Також можна ходити ще на цю адресу 2623 56 St. N.E., вони працюють до 9 вечора та ще й по суботам. І черга меньше
-
Ну, я же не нищеброд не платить за игры🤷
-
Це приватна контора. По хелс карті не роблять. Робоча страховка також МРТ не покриває. Тому я і питаю, чи робив хтось по бенефітам.
-
На 2 или третий счет будет скидка в размере бонуса
-
Ты проводил платный бета-тест 😏
-
Можете сходить в Сити холл на втором этаже, где оформляют Fare Entry, и если нет большой очереди/есть свободное время - спросить непосредственно у них на месте
-
Дякую, ціни🫣
-
Ждите🤷 Я уже поиграл:-)
-
А як отримати бонус від Enmax? Я наче використовував реферальний лінк, але щоб проходити реестрацію ти повинен був переходити на іншу сторінку. Тепер ніякого бонуса не бачу у кабінеті. Написав до сапорта, там кажуть що: if you use a referral link to sign up then all should be good. Depending on billing cycles , it can take 2-3 bills to appear .. 3 is rare , usually by the 2nd
-
МРТ вам зроблять або по Alberta Health card( черга зазвичай), вам не потрібна benefit card для цього. Або ви можете зробити за свої гроші( хоть на наступний день/ все одно потрібне направлення від лікаря) , зазвичай навіть не всі private insurance покривають це
-
www.amazon.ca/Clera-Cold-Sore-Care-0-015/dp/B07L4BR389 Такой брал в шоперс Как Ирина так же упомянула, это cold sore, so something for cold sore
-
типу того, герпес називають шось типу Cold sore
-
Дякую
-
також з картою бенефітною вам мав прийти лист, де чітко розписано, що покривається, а що ні
-
у волмарті, костко
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка якийсь мол в Калгарі де можно купити бути дитині? Бо в даунтауні одні бутіки і ціни зашквар
20 Jan 2023, 19:11
260884/375858
less than a minute ago