UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Обе мимо.
-
И ещё момент, в отличии от LoP почти все боссы проходятся с первого-второго трая. А там хотя бы не все и многие требует 5-7 попыток и последний босс очень жёсткий, но интересный. В LoF последнего босса если не по умбраконцовеке идти (а её хрен с первого раза нащупаешь) считай вообще нет потому, что это не босс, а плевок в лицо...
-
Є такі
-
Нет, убогая игра Любить ее только потому, что она украинская - такое себе
-
Ну я не буду его покупать, но увидел новость и решил зайти посмотреть цену. Может, позже, если выйдет для пс5 версия.
-
Доставка в них можлива, але на неї є черга зазвичай. Сертифікати бувають на різні суми, залежить від того,що вам необхідно. В них є все, що треба для дому. Мені давали ваучер на загальну суму 350$ сім'я з 2 осіб. Що до доставки, можете писати також в різні укр.чати, там теж можуть відгукнутися і допомогти)
-
Трилогию бери сразу
-
Вітаю!Маємо білети через Фракфурт 14.03.вони попереджають завчасно про страйк в цей день?
-
Доброго дня, чоловік шукає роботу в сфері будівництва. Є велий досвід ізолювання будинків, малярських робіт, та монтування перестінок та стін з гіпсокартону. Досвід понад 6 років ( в Польщі). Навчав цього нових працівників у Польщі. Є власна машина та інструменти. Англійська (вчить) Взагальному руки ростуть з правильного місця, та швидко вчиться 😊😅
-
Доброго дня) На жаль, ні:(
-
Продам нові зимові штани на хлопчика. Жодного разу не вдягали. Розмір за етикеткою - 7/8 років. Сину 9, але на нього задовгі. Довжина халоші - 85 см. Внизу ззаду є кнопки, щоб трохи регулювати довжину та не затоптувати. Вартість: 30 CAD Забрати можна у Downtown, Beltline.