UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ну я лично видела в шоперс
-
Вы уверены что есть? Спасибо за информацию, почему то уже не раз говорили что их тут нет
-
Я в тому році прилетів до Калгарі, і на той час вже був на території Європи нелегально 7 місяців, ніяких проблем не було. Тільки у Франкфурті запросили до поліції аеропорту і дали попередження, але то таке.
-
Напиши мені в приват
-
Это правда)
-
Підкажіть, будь ласка, хтось купує тут HEETS на AQOS,, такий як в Україні та Європі на онлайн сайтах?
-
вроде здесь было
-
2525 36 St NE #135, Calgary, AB T1Y 5T4
-
З 9 березня буду в Калгарі Шукаю роботу нянею Працювала в Європі. Можна вночі Або день Про себе: 28 років , досвід роботи нянею з 0+ і вище ✔Догляд, розвиток, масажі. ✔надання першої медичної допомоги (що дуже важливо) ✔завжди на зв'язку, Люблю дітей, а вони мене :) ✔Наявність рекомендації. Пишіть в особисті 🥰
-
Логично что не нужно Имею ввиду что то стояли электронные
-
Беруть заісно і раніше Я особисто знаю де 9 місяців водять дитинку Моя дочка 1.9 ходить в сад
-
сейчас посмотрю
-
ой, не знаю…
-
нет, видела ртутный
-
Є емулятор PS3 на пк, тому в ній сенсу немає.
-
Большое спасибо)
-
Підкажіть, будь ласка, хтось купує тут HEETS на AQOS,, такий як в Україні та Європі на онлайн сайтах?
-
удaл. рaбoтa. ecть мecтa, пиcaть в лc в нeдeлю 830 eвр
-
І перший час моя дитина змирилася і їла ту томатну фігню. І малий був щасливий коли ми переїхали на квартиру і я почала знову йому готувати 😅
-
Скільки шукала, не знайшла 😢
20 Jan 2023, 19:11
261043/372413
8 minutes ago