UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
"Эй, ребята! Ищу тиммейтов у кого есть VR 🎮💥" #VR
-
Моя знайома ходила туди 3 дні, і 2 тижні чекати... Якщо Ви були в бранчі RBC, де роблять швидко, порадьте, будь ласка, де саме
-
PS3 досталась в подарок с 30+ дисками игр, я не спрашивал как мне проаплейдиться, т к это не интреесует) просто интересно во3можно кто-то тоже играет на такой древней приставке
-
Це в гік зону напишіть
-
Всім привіт, здається дво-кімнатна квартира поряд зі станцією Heritage, дуже гарне розташування - поряд сі трейн, через дорогу Winners, Dollar Tree, польський магазин, шоперс, український магазин 15 хвилин пішки. Також поблизу COOP, кафешки, банки, до Шинука ходимо пішки. Передаємо lease з 1 квітня (закінчується 1 вересня). Ціна за місяць 1500 cad, опалення і вода включені, + разовий депозит 1000 cad. Треба щоб була хоч якась офіційна робота (seasonal підійде). Cat friendly. Безкоштовне одне парко місце + storage room на першому поверсі. Жили втрьох (пара та дівчина), місця було достатньо Передаємо квартиру з майже усіма меблями, так як немає часу їх продавати, за них просимо 4190 Здаємо тільки з цією умовою.
-
Подскажите, пожалуйста, можно ли оформить документы для двух людей с использованием одного номера телефона? Знакомые пары писали, что так и сделали. Может ещё кто-то подскажет, спасибо
-
Вітаю. Мабуть, що це питання вже сто разів тут задавали, та все ж: підкажіть будь ласка, як отримати Alberta Health card?
-
Добрий день шукаю роботу касиром або якусь роботу в готелі. Рівень англійської не дуже. Буду вдячна за будь-які пропозиції.
-
Нам прийшли за 10 днів, дуже швидко
-
Продам матрас. Memory foam. Дуже зручний - не надто м'який і не надто твердий. Майже новий - у використанні був 3 місяці. 130 cad
-
У будь-якому реджестрі
-
вітаю, а подкажіть будь ласка, як записатися на медосмотр в клініку 🥹 треба звоніти їм або онлайн мабуть
-
Спробуйте не в центрі. Я робив собі на Шінук. Або подивіться на інших станціях.
-
Якісь повідомлення були?
-
Вона просто за адресою приходить?
-
А отчего зависит множитель душ в Умбре? От времени, проведенного в Умбре?
-
Так, мені відомо. Шукайте контакт українських працівників, щоб не потрапляти на село-сервіс. Анастасія СІБС на НорфВесте. В якомусь з чатів... 30 хв і все готово.
-
Швидше подзвонити
-
Новые программы - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2024/03/canada-announces-new-immigration-pilots-to-support-rural-and-francophone-minority-communities-will-create-a-permanent-program.html
-
Так. Адресу яку вказували
20 Jan 2023, 19:11
261106/371508
7 minutes ago