UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю роботу сантехніком! Маю великий досвід в Україні.
-
Ігрова мишка, нова в упаковці 25 дол Проектор хороша якість з полотном 50 дол Портативний тюнер до тв 25 дол
-
Стіл стікляний в ідеальному стані, без сколів чи подертостей, гарна якість +4 стільця 350дрл/договірна
-
Продам дзеркало - The Tangerine Mirror Company Parsons, Round Satin Black Mirror 27.5" x 27.5" - 50 СAD. Самовивіз, район Beltline.
-
Да, согласно заполнению индикатора в левом верхнем углу, насколько я помню. Я просто особо не смотрел за этим, так как душ там хоть жопой жуй.
-
Всем привет,кому-то может нужны вещи(кофты,штаны,куртки) для парня,размер М и L,отдам бесплатно 2 пакета,только самовывоз.Это мои старые вещи но они все еще в хорошем состоянии
-
Де можна купити кошеня?
-
Может, его надо с фаренгейта на цельсий переключить?
-
Спасибо большое
-
Підкажіть, а де знайти листове тісто готове більш великими листами? А то знайшла тільки маленьке типу для круасанів вже порізане?
-
Ого 😦 ми поки що найдорожчий дивились за 950 в місяць
-
Так, на адресу, яку вказували. Ніяких повідомлень не було
-
В трьох сказали черга до вересня, але там і цін не було. Тому й питаю чи не висока ціна на садочок. Це район Beltline.
-
Я не про це питала шановний!
-
Ми дивились садочок з повною вартістю біля 1600. Грант там був біля 900 і субсидія, здається, 260 максимальна. Чиста вартість виходила біля 500. Грант залежить від віку та типу садочка
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка контакти бухгалтера хто через кого розраховував податки?
-
Это спиртовые. Они выглядят как ртутные. Ртутные в Канаде запрещены
-
А центрі у племінника коштує садок 1200. 800 їм оплачують, 400 самі.
-
Внимательно прочитайте договор который вы с ними заключили. Попробуйте связаться с co-operators, чтобы они вам просчитали стоимость страховки.
-
посоветуйте градусник 🥰
20 Jan 2023, 19:11
261138/369056
21 minutes ago