UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А що тут коментувати, щоб стверджувати, що квартир немає, треба хочаб піднятися і зайти і побачити на власні очі, а не розвертатися біля ліфту на першому поверсі і уходити, займаючи час тих, кому це дійсно потрібно
-
😂😂 На самом деле мне перед вылетом тоже рассказывали что вот мол все жестко туда сюда, я даже жидкости по прятал помеж кофт и штанов и не парился, шприцы вообще в пакетике лежали прям в рюкзаке, немного не туда и сами бы высыпались) И потом я понял что на самом деле вообще не было причин для переживаний
-
Я не знала, і все було щільно запаковано в пупирку, а проміж техніки напхані різні маленькі речі - білизна, шкарпетки. Не робіть так 😅
-
Пластикова картка замість місцевого паспорта, або права
-
Ви не можете провести по своїй страховці лікування матері, страховка закріплена саме за вами. Оформляйте мамі Health Card а потім срочно оформлюйте Benefits коли прийде карта і будуть відомі ціфри. Це займе приблизно до місяця, якщо швидко все робити і відправляти. А поки робляться бенефіти. Ви вже можете шукати стоматологічні клініки, де зможуть покрити бенефітами роботу, перед тим як щось робити. Інакше вам обійдеться це не дешево і будете платити зі свого гаманця.
-
Правила гілки "Куплю/Продам" 1. Всі обговорення товарів, оголошень, коментарі - лише в особисті повідомлення продавцю. Учасники чату, котрі будуть регулярно та навмисно порушувати це правило, флудіти у цій гілці, будуть обмежені в доступі до чату. 2. Оголошення "Продам" мусять містити фотографії товару чи послуги, опис, ЦІНУ. 3. Оголошення "Куплю" мусять містити чітку інформацію про товар чи послугу. 4.Публікувати не більш 2 пропозицій за день
-
а ще 50 листочків можете безкоштовно друкувати) якщо я правильно зрозуміла, до 5$
-
Volkswagen Tuareg 4x4 з пробігом 200 000 км Повністю завантажений позашляховик з безліччю опцій Сімейний автомобіль, який завжди обслуговувався у дилера і знаходиться у відмінному стані для свого віку. Має нормальний знос з незначними подряпинами Не трясеться, двигун добре працює на холостих Коробка передач також працює без проблем БЕЗ ПРОБЛЕМ НІЯКИХ ПІДТІКАНЬ НЕМАЄ ВОГНІВ НА ПРИЛАДОВІЙ ПАНЕЛІ Автомобіль у відмінному механічному стані 4900 торг присутній