UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ви не можете провести по своїй страховці лікування матері, страховка закріплена саме за вами. Оформляйте мамі Health Card а потім срочно оформлюйте Benefits коли прийде карта і будуть відомі ціфри. Це займе приблизно до місяця, якщо швидко все робити і відправляти. А поки робляться бенефіти. Ви вже можете шукати стоматологічні клініки, де зможуть покрити бенефітами роботу, перед тим як щось робити. Інакше вам обійдеться це не дешево і будете платити зі свого гаманця.
-
Правила гілки "Куплю/Продам" 1. Всі обговорення товарів, оголошень, коментарі - лише в особисті повідомлення продавцю. Учасники чату, котрі будуть регулярно та навмисно порушувати це правило, флудіти у цій гілці, будуть обмежені в доступі до чату. 2. Оголошення "Продам" мусять містити фотографії товару чи послуги, опис, ЦІНУ. 3. Оголошення "Куплю" мусять містити чітку інформацію про товар чи послугу. 4.Публікувати не більш 2 пропозицій за день
-
а ще 50 листочків можете безкоштовно друкувати) якщо я правильно зрозуміла, до 5$
-
Volkswagen Tuareg 4x4 з пробігом 200 000 км Повністю завантажений позашляховик з безліччю опцій Сімейний автомобіль, який завжди обслуговувався у дилера і знаходиться у відмінному стані для свого віку. Має нормальний знос з незначними подряпинами Не трясеться, двигун добре працює на холостих Коробка передач також працює без проблем БЕЗ ПРОБЛЕМ НІЯКИХ ПІДТІКАНЬ НЕМАЄ ВОГНІВ НА ПРИЛАДОВІЙ ПАНЕЛІ Автомобіль у відмінному механічному стані 4900 торг присутній
-
Volkswagen Tuareg 4x4 з пробігом 200 000 км Повністю завантажений позашляховик з безліччю опцій Сімейний автомобіль, який завжди обслуговувався у дилера і знаходиться у відмінному стані для свого віку. Має нормальний знос з незначними подряпинами Не трясеться, двигун добре працює на холостих Коробка передач також працює без проблем БЕЗ ПРОБЛЕМ НІЯКИХ ПІДТІКАНЬ НЕМАЄ ВОГНІВ НА ПРИЛАДОВІЙ ПАНЕЛІ Автомобіль у відмінному механічному стані 4900 торг присутній
-
Дівчатка продам куртку відомого бренду HELLY HANSEN. Мені не підійшла на жаль. На Амазон зараз така ж 650$. Я віддам за 200$. Розмір Л, але може і на М підійти. Пишіть в особисті за деталями.
-
Мінімальна сума замовлення 25 доларів з людини
-
Ты так решил?
-
Грубил. Погляди вон выше.