UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А ты полистать список веток не можешь сам? Есть ветка для купли продажи авто, специально чтоб такие как ты своим хламом не засирали ленту!
-
Volkswagen Tuareg 4x4 з пробігом 200 000 км Повністю завантажений позашляховик з безліччю опцій Сімейний автомобіль, який завжди обслуговувався у дилера і знаходиться у відмінному стані для свого віку. Має нормальний знос з незначними подряпинами Не трясеться, двигун добре працює на холостих Коробка передач також працює без проблем БЕЗ ПРОБЛЕМ НІЯКИХ ПІДТІКАНЬ НЕМАЄ ВОГНІВ НА ПРИЛАДОВІЙ ПАНЕЛІ Автомобіль у відмінному механічному стані 4900 торг присутній
-
Куплю тв 45-55дюйм
-
Ок не видел что такую создали
-
Есть отдельная ветка для авто-барыг
-
Найди ветку в группе куплю/продам авто
-
Дівчатка продам куртку відомого бренду HELLY HANSEN. Мені не підійшла на жаль. На Амазон зараз така ж 650$. Я віддам за 200$. Розмір Л, але може і на М підійти. Пишіть в особисті за деталями.
-
Мінімальна сума замовлення 25 доларів з людини
-
Ты так решил?
-
Покажешь?
-
Грубил. Погляди вон выше.
-
А я не буду розбиратись, це не дитячий садок
-
Что то нарушил? Вроде общаюсь в рамках правил и никому не грублю в отличии от некоторых тут
-
Зараз обидва підете в РО на пару днів ❤️
-
Опа, Боратик братик откуда столько борзоты, пиши в личку, зачем чат засоряешь с радостью с тобой познакомлюсь
-
Ще один пост не по темі, і на добу коментатори підуть відпочивати. Period ©
-
Я думав на пошту зразу повині прийти права впродовж 10 днів. Так мені в реджестрі сказали. Чекати далі на пластик?
-
Та ну, фу 😂, про нормальний же чай мову ведемо 😂
-
Ну во фрешко есть укр lovare, лул
-
Пив різні, повна фігня. Earl Grey не пив якщо що. Але те що пив, то не чай навіть
20 Jan 2023, 19:11
261224/372428
10 minutes ago