UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
☝️ Ми обрали цю квартиру, як перше житло в Канаді і не помилились. Тож тепер, коли настав час переїжджати, ми хотіли б передати її комусь, хто зацікавлений. P.S. Прямо в вікна кожної спальні дивиться дерево, у якого багато гілок. Воно росте в 50 см від вікон і через це у нас завжди бігає купа білок на відстані витягнутої руки. В теплу пору року бувають випадки, коли з вікна видно одразу по 3-4 білки. Мені це часто піднімало настрій)
-
Всім привіт! У звʼязку з переїздом звільняється наша квартира. Дуже приємний та спокійний район SW, біля Mount Royal. В парі хвилин від дому є багато зупинок громадського транспорту та незліченна кількість магазинів. Десь в 10-хв пішки є школа. За цілий рік проживання тут, всього пару раз бачили безхатьок, тож територія будинку чиста. Сам будинок доглянутий. У нас дуже хороші сусіди. Музики після 10-ї, гулянок та вечірок не було жодного разу. Взимку в ньому дуже тепло, а влітку прохолодно. Дуже багато місця для зберігання речей. Ми також можемо безкоштовно залишити деякі меблі (king-size bed frame, диван та крісло в вітальню і стіл з 2-ма стільцями). Видно на останніх фото. До кінця нашого контракту залишився місяць, до 31-го березня. Ми вже підписали контракт на нове житло і будемо переїжджати 15-го. Тож ви можете заселитись в той самий день і прожити 2 тижні за старою ціною в 950$. Серйозно зацікавленим людям можемо зробити знижку. Якщо цікавлять більше деталей - пишіть, з задоволенням відповім.
-
Доброго дня мене звати Сергій . Я надаю послуги автомеханіка в я Калгарі (переважно все що стосується ходової частини автомобіля , не займаюся електрикою ) маю досвід роботи у Європі ( 5 років ) і 1 роботи в Калгарі ( Ауді ) . Надаю послуги на дому , також можу виїхати до вас . Знаходжуся Silverado , 8252888822.
-
Продам кровать с матрасом за 450$, покупали новую, использовалась 3 месяца, как новая
-
Недавно читав, що в Німеччині прийняли закон який забороняє і дивитись фільми. До того не можна було качати з торентів і зберігати для перегляду. В Канаді не чув щоб не можна було просто на сайті дивитись. А от качати на комп мало б бути заборонено так само.
-
Попробуйте підійти до них на відділення і на місці попросити. Нам так назначили через тиждень прийти (а не місяць чекати). Вони краще підходять до потреб коли ви особисто на місці з ними говорите. Ми робили в The Bow - 500 Centre St S.
-
Оце цікаво, треба спробувати 👍