UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Оце цікаво, треба спробувати 👍
-
Логічно, але я так розумію що мали б блокувати такі сайти. Адже перевірити що ти дивишся - чи фільм що доступний вільно чи ліцензійний не можливо. В Німеччині я так зрозумів також виявити що ти дивишся не можуть, але прийняли закон щоб люди по совісті перестали дивитись. Нажаль не завжди є сервіс де можна заплатити і дивитись фільми українською. Якщо колись налагодять таке то і не треба буде дивитись на сайтах
-
Добрый день, Я Анастасия, Работаю в CIBC , 70 Crowfoot Way NW Calgary AB T3G 4C8 Открытие счетов для Новоприбывших Без Очереди!!! Помогу по всем банковским вопросам. Обращайтесь) Телеграмм: в личку Рабочий: 4039746317 ext. 280 Email: [email protected]
-
Добрый день, Я Анастасия, Работаю в CIBC , 70 Crowfoot Way NW Calgary AB T3G 4C8 Открытие счетов для Новоприбывших Без Очереди!!! Помогу по всем банковским вопросам. Обращайтесь) Телеграмм: в личку Рабочий: 4039746317 ext. 280 Email: [email protected]
-
Напишите в личные свой контакт
-
Идеальное состояние,носилась несколько раз 150$ (возможен торг) Размер М
-
Оо! А довго ти чекав на направлення до нього? Мій каже що навіть виписувати реквізішн не буде тому що черга 1-2 роки до психолога :(
-
Продам: куртку зимову нову 200 cad, літня б.у 80 cad рукавиці зимові нові 100 cad, літні б.у 20 cad шапка 20 cad все за 360 cad
-
У меня аккаунт канадский, то есть создал здесь, карточка канадская и е-мейл канадский, но язык стоит украинский и много чего с украинским дубляжем. Когда стоял английский язык, было меньше контента на украинском Это про нетфликс.
-
Доброго вечора! З 1 квітня доступна квартира, 1 bedroom +den. 111,25 Ave SW. Дужа зручна і безпечна локація. До С- трейну 5 хвилин, до Даунтауна пішки 15 хв. Поруч парк, річка, супермаркет, кафе і ресторани. Ціна 2060 в місяць. Можлива здача новоприбулим українцям без роботи. В будинку є безкоштовний більярд, спортзал, бібліотека. Будинок пет френдлі.