UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
мені менеджер в TD банку сказав що вони зараховують🤔
-
Ви можете будь ласка дати посилання саме на закон , бо щось місцеві канадці кажуть мені що це маячня , знайти я щось не можу , довести їм це теж важко)
-
Лучше подучить язык чем учиться на русском/украинском. Вы на экзамене как будете объяснять свои действия? А когда остановят полицейские вы как объяснитесь без языка? Я не пытаюсь вас учить ничему, не подумайте. Просто обращаю внимание на те вещи о которых вы могли не подумать.
-
потрібно ж плани виконувати))
-
обідно😅
-
ось мені в TD теж такий менеджер навішав. І нічого не отримав) А в CIBC більш чітко написано що income коли по роботі платіж прийде 🙂
-
Всем привет! Недавно встречала здесь продажу Пульмикорта ( ампулы для ингаляции). Сейчас не могу найти, возможно кто-то продает?
-
www.cmhc-schl.gc.ca/professionals/industry-innovation-and-leadership/industry-expertise/affordable-housing/provincial-territorial-agreements/investment-in-affordable-housing/national-occupancy-standard#:~:text=A%20maximum%20of%202%20persons,separate%20bedroom%20from%20their%20children.
-
ще не отримала🙈
-
ось це можете показати
-
так от я і думаю, може лапші навішав😬😅
-
ну я не нотаріус щоб шукати закони…
-
Доброго дня, пiдскажiть будьласка чи оподатковуеться вивiд крiптовалюти з бiржi на Канадську банкiвську карту?
-
але заради одноразового бонуса я б не бігав по банкам, а краще вибирати по умовам один
-
Продам комод. Цена 90 $. Размер: длина 120 см, ширина 40 см, высота 74 см.
-
Всі кажуть закон) в нього має бути якийсь номер , та закріплений за якимось правом , наче так працює це у всьому світі ? Чи ні ?
-
Доброго дня! Ще в наявності?
-
Нажаль як я розумію і це не закон )
-
В BMO точно зараховується
-
продам. 2013 CHEVROLET CAMARO в очень хорошем состояние Пробег 129,655 km c гарантии $13700 в рассрочке также можно есть большой выбор машин у меня адресс; 144 50 Ave SE, Calgary, AB T2G 2A8 4034651778
20 Jan 2023, 19:11
261552/371623
about a minute ago