UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
але дякую за ваш коментар, мені приємно що хтось відгукується зі своїми думками)
-
я це робила не для «закрепу» а для того щоб донести свої думки до людей.
-
Это GST credit, который государство оплачивает людей с небольшим доходом. Он зависит от размера вашего дохода.
-
навіть якщо це не закон, за цими «правилами» працюють більшість (не буду казати всі) постачальники житла. і думаю, що я не зобовʼязана закріпляти інформацію надійним джерелом, якщо це не щось, що впливає на законодавство. да і мій пост без цього може допомогти тим хто шукає житло з дітьми.
-
Правила теж мають бути закріплені чимось , навіть по більш менш офіційному посиланні чітко прописано що це не є правилом і не є обовʼязковим до виконання Якщо не зобовʼязані, немає бажання підтвердити ваші слова , тоді не обовʼязково роби дані пости, люди приїхали з дітьми у віці в котрому думаю вже мають уявлення про життя , та в змозі обрати кращий варіант для себе , без рекомендацій від сторонніх ( пробачте не ображайтесь нічого особистого до вас ) Бо дуже багато чого, нажаль, формується на догадках, на десь почули, хтось написав, звідти проблем більше ніж допомоги
-
Інколи люди навіть в 50 не мають уявлення про життя. Та це інша країна. Тут все не так як в Україні. Тож я сподіваюсь, що люди хоча б задумаються про щось прочитаючи це. Я не Нотаріус і не якісь спеціалісти, тож не треба мені писати що я десь некомпетентно про щось сказала. Це мої думки з якими ви маєте право не погодитись. Я нікому нічого не рекомендую, просто кажу то, що дізналась з опиту пошуку житла для себе и з опиту пошуку інших людей. Але все одно дякую за ваш коментар.
-
Вже скоро буде гарна погода) почну знов в банф їздити) хто хоче пишіть
-
Привіт, з 1-2 квітня буде вільна однокімнатна квартира біля Chinook разом з меблями, ціна 1650 , все включено разом з парковою , без домашніх тварин. Шукаємо людей на своє місце)
-
Податкова декларація це T1? Взагалі подать податкову декларацію онлайн вперше можна самому чи тільки через агенцію?
-
Тогда значит вы подавались на gst rebate. Припоминаете такое? Наверное вместе с климатические.