UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.facebook.com/marketplace/item/354954297003241/?mibextid=6ojiHh
-
Так
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка чи потрібен SIN для відкриття банк рахунку?
-
Ребят, что-то туплю, регаемся на медосмотр и просят какой то IME number, хде его искать и надо ли?!
-
І чи є тут магазини Nike, puma? Таке шось
-
Receptionist / Office Manager – Bluestar Careers Calgary, downtown careers.bluestarepcm.com/job/receptionist-office-manager/
-
Стіл розкладний 70$
-
Всім привіт) Можливо підкажете в Калгарі великі торгівельні центри Щоб було багато магазинів, таке як Лавіна чи Республіка в Україні Можливо не таке прямо велике але схоже Щоб всі магазині в одному місці
-
Продам матрац queen size 200$ стан ідеальний
-
А також цікавить, який час дається на отримання SIN, здаєтсья 2 тижні після прибуття, але на оф сайті ніяких точних часових рамок нема
-
А стіки на айкос можна десь тут купити?
-
Не знаю чи вам відповіли, зліва є меню, знайдіть рядок transfer funds. І тоді зможете з основного рахунку скинути на кредитку
-
Зрозумів, дякую)
-
Я такого не зустрічала, не берусь стверджувати,але мені здається що їх як таких немає. Проте, для подальших дій Вам він вже буде потрібен, тому і радять оформлювати все разом🤷♀️ якось так
-
Можете удалять, уже нашли сотрудника)
-
Якщо це не імміграційний медогляд, то потрібне направлення.
-
Всім доброго дня! Наша компанія надає послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу : • квартирні переїзди / будинки 2-3 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
Привіт де можна без попереднього запису здати аналізи крові, рентген і момографію?
-
доброго времени суток! Подскажите пожалуйста куда можно обратиться по поводу размещения на 14 дней по прилёту. Были адреса, писал никто не отвечает Встречают ли сейчас какие нибудь организации в аэропорту чтобы помочь с размещением?
-
Chinook Centre, The Core, Southcentre Mall, CrossIron Mills, Market Mall, Sunridge Mall
20 Jan 2023, 19:11
261636/372155
8 minutes ago