UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір !!! Мене звати Оксана, я перукар вже 15 років, запрошую до себе на стрижки жіночі, дитячі, чоловічі. Усі види фарбування. Працюю за адресою Essential Hair and Spa 2515 90 ave SW T2Y3S3, записуватися за телефоном 4038704644.
-
Оке зрозумів Дякую
-
Та вроді гуглиться інфа про них
-
Ну якийсь маленький ріелтор на рент Фасті знайшов
-
Так прикол в тому що тільки після оплати депозиту вони підпишуть договір
-
Так указано
-
Доброго вечора ) Потребую допомоги Я знайшов квартиру , домовились за рент Прислали договір в онлайн , заповнив підписав Після того прийшов мейл що оплатіть депозит інтераком і ми підпишемо договір з своєї сторони Це нормально ?? Є хтось хто розбирається в цьому ??
-
80-90$ в реджистри
-
Был опыт общения два раз в реджистри в районе Downtown Kirby - вообще огонь. Консультация, помогли правильно заполнить, потом ещё раз, все вежливые, улыбчивые. Никаких нареканий. Но это не права, если имеет значение
-
Подтверждаю. Тут в принципе большие и малые города отличаются только наличием даун тауна и общественного транспорта в первых. Поэтому не понимаю проблемы многих рассмотреть вариант жизни в небольших городах. Все равно все как под копирку. А без даун тауна и в Украине как то жили и ничего.
-
Дякую,буду чекати.
-
Я не организовую, не могу ответить. Как соберётся группа думаю всем сообщат