UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня ! Народ рятуйте ! Ще не отримали мед страховку , а у хлопця запалення легень ! Зараз чекаємо чергу в клініці ! Заплатили 50 к за попередній осмотр ((( , але я точно знаю що треба прийняти антибіотики типу групи аугментин / дексаметазон ! Чи можна у когось викупити ???? Терміново ‼️
-
Клавы нет( Могу мышь затестить)
-
Только это ремастер наверное, бо я гораздо раньше 2019 в нее играл)
-
Я этой миссии не знаю, но ответ для тебя будет.
-
прям сам один? всі інші вже на дємбєлі?
-
1. 50к ? 2. Почему вы уверены, что например не ковид или другой вирус ? 3. Что будет когда/если врач назначит другое семейство антибиотиков и возникнет резистентность из-за перепрыгивания ? Или ущерб перевесить позитив
-
Доброго дня ! Народ рятуйте ! Ще не отримали мед страховку , а у хлопця запалення легень ! Зараз чекаємо чергу в клініці ! Заплатили 50 к за попередній осмотр ((( , але я точно знаю що треба прийняти антибіотики типу групи аугментин / дексаметазон ! Чи можна у когось викупити ???? Терміново ‼️
-
Дай Бог чтобы назначили и провели обследование !Но нет страховки
-
Спасибо.
-
Хоча б назначили
-
Питання , що ми невпевнені що взагалі призначать якесь лікування ( тільки 5 день в Калгарі ) ще немає страховкі ! Багато чого незрозуміло і від того панічні настрої ! Мій досвід лікування подібних станів довів що ці препарати дуже допомагають
-
Ну вроде настолько глобально в противостоянии - только там Хотя я не спец по шутанам
-
Продаю свій Jeep Grand Cherokee 2012 Laredo 4x4 3.6l . 322 000 km пробіг. Автомобіль в дуже класному стані, як бачите на фото. Комплект зимової і літньої гуми. Їздив рік. Обслуговування все вчасно. Дуже класний апарат. Всім рекомендую! Ціна 7200$. За деталями в ПП
-
Топік "перші кроки"
-
На одне нормальне резюме потрібно 4+ години. Навіть по мінімалці це 60+ баксів
-
Well, тогда вычеркиваем 50 и оставляем 200
-
4 часа ? Это сценарий где индивидуальный патерн без шаблонов, с чистого листа. Но снова таки, чтобы там не было оптимизированных процессов.
-
Расист, затворник, маменькин сыночек, и, как следствие, создатель НЕХ
-
а хоспадє)
-
Филька Любить Ремесло
20 Jan 2023, 19:11
262347/375355
19 minutes ago