UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Before I had finished... На жаль, не вміє у контекст
-
Доброго
-
Щє продаєте?
-
В ньому використовується AI
-
мене цiкавлять приклади, чому саме цей перекладач краще нiж решта. Мене не цiкавить хто його та для чого використовує. Лише один приклад, бо в past perfect воно не тойво
-
Печень сердца во фрешко есть
-
Я ним перекладаю статті, реддіт, пишу повідомлення. Ним роблять переклад діалогів для ігор.
-
якi саме, можно приклад? Я перший раз бачу цей перекладач, тож менi цiкаво
-
На карті. Але краще дзвонити їм по телефону і перепитувати де працює. Я наприклад проходив в The Core
-
А если в 2024 можно подавать эту форму за 2023, которую по сути должны бы подать в 2023, правда не знаю если возможно и если что то платят за 2023.
-
Ви ж спитали вище. Рентген для медкомісії і вам порадили. І там безоплатно
-
А как их найти?
-
Можна взяти будь-яку статтю і зрівняти гугл та DeepL. Я вже років 2 гугловським не користуюсь.
-
Підтримаймо наше рідне🫶🇺🇦🇨🇦 Українська вечірка 🎀 LADIES GULBA 🗓️ 8.03 (friday) 📍Rose luxury lounge ⏰ 21:30-2:00 😎квитки від 10$ За весь час існування проєкту задонатили понад 400 тис.гривень на потреби наших хлопців!💙💛 Також на українській вечірці буде проведено аукціон в підтримку ЗСУ🙏 @gulba_calgary
-
Это типо, да?
-
Если не подавали эту форму до момента подачи декларации, то с подачи декларации вы автоматически подаётесь на gst и климатические за 2024 год. Выплата определяется на базе вашей декларации за 2023.
-
у гугла теж
-
На рентген записуватись не потрібно. Там швидко
-
Так. Та й там зверніть увагу може бути дошка в кабінеті, де лікар буде приймати, з адресами аналізів на кров і рентген.
-
в аэропорту Калгари есть вайфай?
20 Jan 2023, 19:11
262598/377609
13 minutes ago