UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть, якщо покласти гроші на рахунок в Канаді, можна потім ними користуватися з іншої країни?
-
Доброго ранку , можливо комусь потрібні цигарки с польці Привіз не багато можливо комусь потрібні Гарного дня 😘
-
Підкажіть де за такі гроші 💰 я можу квартиру знайти,а не кімнату?
-
Якщо покласти гроші на рахунок в Канаді і поїхати за кордон. То можна оплачувати канадською карткою.
-
На кров всюди ліпше записуватися заранєє, бо можна просидіти неслабу кількість годин в черзі В деяких клініках, тільки по запису приймають
-
В Калгарі вже ніде, хіба по знайомству, або чийсь контракт переписати, хто має такі ціни ще. Ну або може на виїзді з міста щось вицепити вийде
-
Здравствуйте. А там заранее на сдачу записываться?
-
Тут можна
-
Доброго ранку ,незнаю чи можна тутписати Можливо комусь потрібні цигарки з Польщі
-
Здається Walmart,Canadian tire Скористайтесь пошуком в чаті і ви знайдете більше інформації
-
Привет всем. Кто в курсе, можно ли пройти медкомиссию для работы ещё до прибытия в Канаду в клиниках указанных на сайте IRCC как одобреные Канадой в ЕС для трудоустройства в Ка." устроит ли такая комиссия работодателя? Может кто использовал таку схему 🤷♂️?
-
Ale są szlugi!
-
Доброго ранку ,незнаю чи можна тутписати Можливо комусь потрібні цигарки з Польщі
-
Хто там курити хотів?
-
А навіщо вам везти шампунь в таких банках? Вони ж важкі до того ж… Купіть собі спеціальний дорожній набір пластикових баночок по 100 мл і буде вам щастя)
-
Дівчата, може хтось шукає вільне місце для дитини у садочку(район Bowness) маю інформацію за три вільних місця.Вік дитини від 3 років. Пишіть в приват,надам інформацію куди звернутися.Діють гранти та субсидії.
-
Можуть перевіряти вміст банки
-
То ні, тільки до 100 мл
-
Але якщо в тих баночках буде шампунь? 😅
-
Якщо ви про дитяче харчування, то лімітів немає. Я везла 8 банок по 250 гр
20 Jan 2023, 19:11
262803/376266
4 minutes ago