UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
людяність до порушення закону?)
-
Ну так а суть истории такова: Человек заплатил денег, чтобы нелегально покинуть Украину, а его кинули? Я правильно понял?)))
-
А у вас есть людяность такую дичь писать?
-
У вас також купа вигадок та придумок під час діалогу.
-
Кто такие ухильники
-
Ну добре. Співчуваю вам, але ваша поведінка жахлива. Чи взагалі втратили людяність?
-
чому це я ухилянт? в мене воєннік із собою. ВИїхав я легально як інвалід війни. А свої фантазії при собі краще лишати)
-
Мы все тут ухильники
-
Розумію вас добре... сам пережив не найкращі часи тоді.
-
Здравствуйте, если будет намечаться какой нибудь волейбол, дайте информацию, с удовольствием присоединюсь)
-
Ну отже, ви ухильник. І ні в чому не кращий за всіх. Отож, ще раз... гарного вам дня.
-
ні, навіщо?
-
Ви зареєстровані в консульстві/посольстві України?
-
так я правильно ситуацію зрозумів? Не переходили, але мені так зручно, no disrespect🤷♂️
-
Вітаю! Комусь приходив подібний лист після відвідування Банффу/Кенмору? Пишуть, що розігрують призи і тд. Але це якось дуже дивно.
-
Так, виходить так. Я віддаю перевагу завершити розмову на цій ноті. Залишайтеся з почуттям перемоги у цьому діалозі. Усім доброго. І справді співчуваю, що ви стали інвалідом.
-
Возможность подзаработать! Добрый день! Есть тут люди с уверенным владением Ворда/отлука-Екселя? Нужна небольшая помощь, минут 15-20. Спасибо!
-
я про тебе за образи, відпочивай
-
Так а зачем он человека достает тупыми вопросами, дайте ему бан лучше ))
-
Твій друг заплатив якомусь тіпу, щоб нелегально покинути Україну. А той тіп, що мав перевести через кордон, кинув твого друга, вірно. То в чому проблема? ЧИ якщо друг, то порушення закону не рахується вже?)
20 Jan 2023, 19:11
263008/371868
21 minutes ago