UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@uu_volley
-
🌸🫶🌸🌺🍓🍏🍎🍊🧁🍩🍪🍫Canada. Calgary. North Haven Drive, NW Свечи ручной работы. Кто желает приобрести пишите в личное сообщение +13682991437 Татьяна 💐💐💐💐💐
-
І про що то каже? Що гст та інше будет автоматом після подачі першої податкової декларації? Чи все ж такі потрібно окремі форми прикладувати?
-
З першого квітня здається в оренду кімната. Район NE, до щупинки 5 хвилин, до іншої 9 хвилин.Ціна 850 все включено.
-
Рассмотрел rc66 и rc66sch. Там нигде не указано что надо подавать их каждый год. Они подаются одноразово, до момента подачи первой налоговой декларации.
-
1bed апартаменты в аренду по адресу 122 12 Avenue NW Calgary, AB. Район NW. Цена $1400. Депозит 499$. Страховка 18$.Контракт 12 месяцев. Контакт для связи @calgary_north
-
Спасибо большое 😉
-
У мене в кабінеті є дата оплати за 2024, хоча декларацію подав лише в 2023 за 2022.
-
Можна тут якось чи ні?)
-
Все что на фото - 100$
-
Зняти з болгарської карти гроші
-
Платити карткою?
-
Вітаю,скажіть будь ласочка,хтось знає чи можна зняти гроші з болгарської карти,мені туди прийшла зарплата,коли працювала в Болгарії,тепер не знаю,що робити.
-
День добрый Кто то продает котят?
-
Тому що мені так потрібно
-
Всем привет! Предлагаю отлично провести время сделав себе подарок - съемку) меня зовут Лиза, я фотограф и предлагаю вам сделать отличный подарок себе☺️ Я до начала апреля буду в Калгари и буду Рада знакомству и поработать с вами💫
-
Навіщо їх знімати?
-
Dell Latitude 5480 14 inches Laptop, Core i5-6300U 2.4GHz, 8GB Ram, 256GB m2 nvme, win11. С кириллицей + англ. В комплекте чехол, зарядка, мышка. Всё работает. 200cad
-
Ребята, а аутлеты в калгари есть? Где джиники и кроссы купить можно?
-
Добрий день, скажіть, будь ласка,чи потрібно мати якийсь сертифікат, щоб виготовляти вдома печиво і торти для реалізації?
20 Jan 2023, 19:11
263112/371991
less than a minute ago