UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тому що мені так потрібно
-
Всем привет! Предлагаю отлично провести время сделав себе подарок - съемку) меня зовут Лиза, я фотограф и предлагаю вам сделать отличный подарок себе☺️ Я до начала апреля буду в Калгари и буду Рада знакомству и поработать с вами💫
-
Навіщо їх знімати?
-
Dell Latitude 5480 14 inches Laptop, Core i5-6300U 2.4GHz, 8GB Ram, 256GB m2 nvme, win11. С кириллицей + англ. В комплекте чехол, зарядка, мышка. Всё работает. 200cad
-
Ребята, а аутлеты в калгари есть? Где джиники и кроссы купить можно?
-
Добрий день, скажіть, будь ласка,чи потрібно мати якийсь сертифікат, щоб виготовляти вдома печиво і торти для реалізації?
-
Ще ні
-
А за 2023 декларации подавали?
-
зрозумів, дякую👍
-
Ви не можете переделать, вам потрібно окремо податися на ворк перміт
-
То така індивідуальна штука. Тут загалом дуже сухо, але ми приїхали 8 чоловік і 2є, включаючи мене 😅 не можуть адаптуватись вже 2 тижні, а іншим все рівно) в мене кров з носа в найнеочікуваніші моменти просто, сподіваюсь, звикну. Поки хожу всюди з соляним спреєм і серветками.
-
Да, именно так - вчера звонил
-
При чому, дата платежу за 2024 з'явилась ще минулого року
-
Три термосумки, одна з них для піци. За все 40 CAD. Coventry Hills NE
-
В мене теж до 3 тижнів кров була, а потім вже ок. Але тут взагалі не вигадаєш зі здоров'ям, бо деякі, хто реагував за зміну погоду, тут при шинуках себе нормально почувають
-
О, дякую, бо цього не знав)
-
Думаю, що організм підлаштується сам)
-
Всё верно. До июня 2024 у вас идёт оплата на базе 2022.
-
Ох, є надія, бо в мене теж з часом рідше трапляється. Я вже вичитала, що якось можна запаювати судини, щоб вони не тріскались. Якось треба шукати вихід…
-
Элли осень изменилась за зиму
20 Jan 2023, 19:11
263126/372110
about a minute ago