UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Давайте отбой на политические и языковые срачи. Надоело в каждой группе
-
Але як ви кажете в кожного своє бачення )
-
Так то ж термін окремий є) Інтернаціональна сім’я)
-
Та не можливо цілий день одне й те саме) а зайди в фейсбук, то там взагалі, як напишуть 🙈
-
Але кожен має право на своє бачення
-
Мы вот оказывается про войну запрещаем говорить, и вообще тут пьянки каждый день устраиваем и маленькая маларосия (с) вдруг вы не знали
-
Ну не спиться Цікаво ж)
-
Ай, я уже перестал нести это в массы. Все равно найдется кто-то, кого хлебом не корми, дай какахами побросаться
-
Ні не расизм і не страх конкуренції . Просто кажу своє бачення. Я гадаю що наприклад якщо українець поїхав , одружився з німкою , в них народились діти німці . То вони вже є німецькою сім'єю, а не українською Я ж кажу це просто моє бачення )
-
Наша песня хороша, начинай сначала(с)
-
Не розумію, їхати в багатонаціональну країну - де величезний % емігрантів. І перейматись турками і ізраїльтянами( які і так по всьому світу без проблем їздять) які приїжають як чоловіки українок? Чи це не страх конкуренції часом або расизм?
-
Взагалі треба припинити, це все. Всім українцям треба триматись разом ❤️
-
У вас своє і це ок
-
А мене наприклад, те що їдуть поляки не хвилює, бо вони найбільше підтримали Україну. І я це знаю дуже добре.
-
Але кажу це просто моє бачення
-
Також турки і ізраільтани
-
Я до прикладу написав
-
Це також хвилює
-
В правилах програми написано, що українці і члени їх сімей. Так вирішив канадський уряд. Вас не хвилює, що їдуть громадяни росії, які теж одружені з українцями? І не розуміють української? Тільки Польща і ЄС вам заважає?
-
Правильно, вирішувати долі інших людей...ми не в праві І відповідав я Світлані, вибачте
20 Jan 2023, 19:11
26325/373671
4 minutes ago