UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я встречал тех кто даже на украинском говорить не может , только на польском
-
Главное чтобы не начался опять срач ) но лично мое мнение Я не считаю что совсем правильно что люди которые по 10 лет жили в Польше к примеру получили гражданство родили там детей(поляков) , женились на полячках/поляках . Везут сюда польскую семью как украинцев . Я не расист или и т.д. Это просто млн мнение . Может я ошибаюсь. Каждый всеравно будет при своем мнении
-
І я шукаю будь яку роботу, англійської на жаль не знаю😞
-
Добрий вечір. Мене цікавить кватира.
-
Питання до дівчат- де знайти роботу на full-time? Може хтось працює вже так, де можна знайти таку роботу. Працюю зараз на part-time, але це працею не можна назвати - то працюєшь, то ні... і мало годин дають. Дякую
-
Підтримую , я мав теж на увазі тих хто роками живе там і має навідь громадянство
-
Я нікого і не засуджую! Ми так спорить можем до нескінченності. Якщо життя налагоджене в Європі то навіщо зриватись з місця!? Ця ж тема була для розмови! Моя думка така! Зрозуміло що людина шукає де ще краще ніж є, но не завжди виходе так.
-
Кстати, цены на дома сейчас снижаются, но растут цены на авто
-
Європа дає дозвіл на роботу, коли оформлюєш тимчасовий захист, не візи. В Канаді іменно -робочі візи. Більша половина людей по ньому не працює- бо якшо піде на роботу, втратить щомісячні виплати від держави і безкоштовне житло яке надають... Тобто, % людей безкоштовно живуть і харчуються, ходять на курси мови(не всі), щоб в пріоритеті (а може ні) піти на якусь роботу...бо без німецької,італійської...не беруть. Тому засуджувати людей, які їдуть в Канаду знаючи англ, працювати одразу ,бо роботи трохи більше й залежати тільки від себе, таке собі заняття чесно кажучи. Сюди всі для цього приїхали (сподіваюсь ви теж). І не треба говорити про наплив Українців в Канаду, через яких ціни вам зросли і зп зменшилась. Ціни, проблема з якою зіштовхнувся весь світ, і це не через українців. А через москалів, які почали війну!
-
Из-за того что все приехали не на высококвалифицированные работы, конкуренция стала намного больше
-
Ну і тут простий работяга не багато має. Просто що ціни до з/п норм.
-
Да роботяги тут хорошо зарабатывают только надо найти работу )
-
Ну одно дело быть кровельщиком, а другое - просто работником Это немного разные должности и уровни)
-
У мене знайомий робе дах, то для України дууже добрий заробіток! Якщо руки не із сраки то можна і дома заробляти.
-
Кину в лс
-
Можно и туда если реально отвечают. Потому что с моих 500 отосланых если 15 ответили и то гуд
-
А вообще, могу дать ссылку на вакансию на индиде - киньте резюме, там часто отвечают
-
Да, буду в офисе до конца недели - спрошу
-
Можна і мені?, чоловік теж шукає роботу) дякую
-
Не знаю как в Европе, но в Украине рядовым работягой на жизнь много не заработаешь
20 Jan 2023, 19:11
26363/374877
4 minutes ago