UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброе утро, как оформить помощь по безработице для украинцев в Калгари ?
-
Всім привіт,сімейна пара шукаємо 1бед кв. Район приблизно SE бюджет ~1800 будемо вдячні за любий варіант
-
t.me/uu_calgary/49472/300850
-
моим знакомым приходил билл за скорую при том, что у них и бенефиты и хелс карта есть, так что не стоит быть уверенным на все 100% в финансовых вопросах медицины
-
опять же, медицина «бесплатная» потому что платит государство. как я уже писал, если «оплата не прошла» счет может прийти за любую услугу, даже обычный прием у семейного доктора
-
Есть сегодня мастера парикмахеры свободные? Даунтаун
-
можно сделать запрос, да, а там уже как получится
-
Ну якщо я не помиляюсь, то можна повернути гроші, бо є бенефітна картка
-
тут я бы мог написать что работники тоже могли забить в некоторых пунктах (несерьезность ситуации, плохой английский и тд) и записать вызов как-то иначе, но если была госпитализация, не думаю что можно это можно списать на «остановились помочь someone who experiencing homelessness»
-
бува усяке
-
Навряд чи за сімейного лікаря прийде, коли у вас є валідна хелс картка провінції)
-
Написала в приват
-
І це є нормальна практика, коли ви йдете на той же масаж або ще щось по робочим бенефітам, не всюди одразу у вас беруть тільки залишок, що ви маєте сплатити, а цілу суму, потім ви звертаєтесь до страхової і вони відшкодовують вам гроші.
-
Доброго дня! Прилітаю в Калгарі 22 березня Шукаю кімнату для себе, бажано близько метро. А також можемо з кимось згуртуватися щоб зняти квартиру разом
-
Добрий день, шукаємо 2 бедрум. Якщо є пропозиції надсилайте в приват
-
Думаю що ні, бо ви можете мати 2 паспорти одночасно
-
Не треба, якщо ви не залишаєтесь там на більше ніж 72 години
-
Поделитесь ссылками на кемпинги, где можно палаткой постоять день-два.
-
Я думаю більшість хохло3000туристо не доїзжають до Альберти, найдешевші і масові квитки, напрями з різних аеропортів - всі до Торонто/Монреалю
-
Введи адрес и в гуглокартах посмотри
20 Jan 2023, 19:11
263646/373754
4 minutes ago