UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Написала в приват
-
І це є нормальна практика, коли ви йдете на той же масаж або ще щось по робочим бенефітам, не всюди одразу у вас беруть тільки залишок, що ви маєте сплатити, а цілу суму, потім ви звертаєтесь до страхової і вони відшкодовують вам гроші.
-
Доброго дня! Прилітаю в Калгарі 22 березня Шукаю кімнату для себе, бажано близько метро. А також можемо з кимось згуртуватися щоб зняти квартиру разом
-
Добрий день, шукаємо 2 бедрум. Якщо є пропозиції надсилайте в приват
-
Думаю що ні, бо ви можете мати 2 паспорти одночасно
-
Не треба, якщо ви не залишаєтесь там на більше ніж 72 години
-
Поделитесь ссылками на кемпинги, где можно палаткой постоять день-два.
-
Я думаю більшість хохло3000туристо не доїзжають до Альберти, найдешевші і масові квитки, напрями з різних аеропортів - всі до Торонто/Монреалю
-
Введи адрес и в гуглокартах посмотри
-
От района зависит
-
BMW 528XI 2008
-
який поштовий індекс в калгарі?
-
www.facebook.com/marketplace/item/335993035574144/?mibextid=6ojiHh
-
Здається двох кімнатний будинок терміном на 2 місяці за 1500 в місяць, SW якщо треба додаткову кімната то можно разом з бейсментом за 2000 ідеально для ново прибулих за деталями в приват.
-
Доброго дня шукаю 1 кімнату з 01/04, терміном на 2 місяці
-
Підкажіть будь ласка у кого сьогодні можна зробити чоловічу стрижку в районі Beddington Heights або недалеко від цього району, або у даунтауні?
-
Доброго дня, шукаю кімнату з 26 квітня, на довгий час оренди,буду вдячний за пропозиції
-
Доброго дня. Таке питання: Хтось використовував бенефіти на дитячого стоматолога? Чи взагалі покривають дитячі стоматологічні послуги? Можливо хтось може поділитись контактами гарних дитячих стомалогів?
-
А вот знакомые того товарища не будут платить даже без страховки, представляешь??
-
По бенефітам які нам дали. Часто чистка, пломби і виривання зубів безкоштовно по бенефітам. Але уточнюйте перед процедурами на рецепції у стоматологічних офісів чи покривають їх бенефіти.
20 Jan 2023, 19:11
263657/372506
5 minutes ago