UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день скажите пожалуйста кто подавался на выплаты по приезду в Канаду . 5 дней назад. Всем деньги выплатили или происходят какие то задержки?
-
Добрий день. Можливо хто в курсі? Підкажіть, будь-ласка. Дозвіл на роботу(WP) видано за терміном дії закордонного паспорта/відповідно візи до 2025 року. Існує новий паспорт, термін дії якого до 2032 року. Чи можливо подовжити WP за таких умов? При заповненні даних на продовження WP на сайті необхідно вказати дані нового паспорта?
-
доброго дня, може хтось летить з Калгарі до Стамбула через Париж 14 числа? мама летить одна, дуже переживає
-
Зверніться до волонтерів в аеропорту, зараз надають всім безкоштовно.
-
Ого
-
Доброго дня! Можна хто саджав квіти в горщики, де ви брали дренаж? Керамзит в магазині не бачила, а на амазон $16 за 2.3лб
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. Снимаю дом, владелец которого живет в BC, он сказал что для комуналки мне нужно самому везде зарегестрироваться и оплачивать напрямую, вопрос в том, а какие организации этим вообще занимаются и куда обращаться по это у поводу?
-
Нажаль переклад з'їдає такі жарти
-
Доброго дня! З'явилися сумніви, можливо, хтось зможе порадити. По приїзду, як і вимагають правила CUAET, ми пройшли медичне обстеження в клініці Мальборо. Тепер я побачила список клінік на сайті IRCC, і там немає цієї клініки. Чи не виникне у нас проблем через це?
-
enmax например
-
Мусять бути клініки з того списку
-
Нi, my bad! 🫣 На українській переведи. Там є така клініка у списку.
-
Я теж там робила, усе ок
-
Marlboro medical clinic на Marlboro station
-
Привіт) Якщо хтось працює на складі, напишіть в особисті, будь ласка
-
Яка саме клініка? Я Робила все було ок
-
Дуже багато людей проходило саме там
-
Підкажіть будь ласка, якщо загубив права, якраз процедура відновлення, щось не можу знайти в чаті🙈 І скільки коштує?
-
www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/basement/1-bedroom/wolf-willow/non-smoking/532071?fbclid=IwAR0wJztAGrOJV1V2Vi-_yl-Fb4X1nFZw4Hx9xAjCt0xiN_oGVnTj-mZ9ehE_aem_AX2NgHH8yv9YC37FWSMw_nml0rzH5IuBIcT2kffEZqSF2FimAwbwhTqP9FSi8Qkiivw
-
Привіт, планую злітати в Європу, чи буде працювати айфон, якщо був взятий в лізинг на 2 роки?
20 Jan 2023, 19:11
264268/371753
3 minutes ago