UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можливо хтось може порадити де краще здавати такси(податки) за 2023р, якщо уже працював у 2023 році.
-
Это все индивидуально. Есть кредиты от автосалона (когда сам автосалон финансирует), а есть кредиты от банка. А есть еще лизинг авто (это отдельная тема). Я работаю в автосалоне, если интересно, можем более конкретнее пообщаться в личной переписке.
-
Я ось тут на сайті знайшла, що наче має бути безкоштовно, але і 28 баксів то не страшно
-
Всім привіт ;) Скажіть, будь ласка, чи є банки які можуть відкрити рахунок привʼязавши український номер телефону?
-
Штрафа не буде, за нові заплатиш 28$ , видадуть бумагу, що ти їздити можеш і права прийдуть через 2 неділі з позначкою дублікат
-
На сколько огромный? Мы не ньюкамеры, муж более полугода официально работает и зарплата далеко не минималка.
-
Так)
-
Добрый день. Тут влияет очень много факторов, но в первую очередь - Ваш кредитный рейтинг. Если Вы только приехали в Канаду, то да, процент будет огромный.
-
Соррі, моя вина))) не то прочитала🙈😅 дякую 🎩
-
for a fee, not for free 😬 ж написано. Платно
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка що робити, якщо в кабінеті на сторінці IRCC, ось цього всього немає, і я не можу подати заявку на продовження
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як шукати сімейного лікаря? Прийшла Альберта хелс кард, а як далі знайти собі сімейного?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як шукати сімейного лікаря? Прийшла Альберта хелс кард, а як далі знайти собі сімейного?
-
Или так нельзя? К номеру кредит привязан
-
Наразі інформації ніякої немає
-
Подскажите если из другой провинции переезжаешь, как сохранить свой номер? При этом поменять код что бы был местный
-
Привет ! Ребят подскажите что с программой на подачу RP что приостановлена, есть информация, её возобновят ?
-
Я теж дивлюсь різні відео, але в мене просто відсутня вся інформація, і іконки щоб перейти. Підскажіть яке відео вам допомогло?
-
Рефералок на страховку будинку/квартири ні у кого немає?))
-
Apollo
20 Jan 2023, 19:11
264319/375104
14 minutes ago