UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
я робив по тому відео, і клікав по силках ті що в описі відео, і в мене все було
-
Привіт!) Якщо треба допомога з податками, то можу допомогти 😇
-
Так
-
для продовження ворк перміту?
-
Если набирают - ест. Не набирают, то станете в другой waitlist
-
Хз, я думаю, що якщо у нього ліміт вичерпаний, то ви хоч там що хоч робіть, то вас ніхто нікуди вже не запише Там би таких "дуже просячих" до нього черга в два км була б)
-
Щиро дякую! Скажіть, будь ласка, тобто я можу прийти в волк клінік, в якій як я знаю працює україномовний лікар і ДУЖЕ ДУЖЕ СИЛЬНО його попросити, щоб став моїм сімейним? І типу є невеличкий шанс, що лікар погодиться?
-
1. Оставлять номер, платится налог провинции к какой привязан 2. Спросить в саппорте вашего провайдера, может могут дать вам новый номер с переносом контракта
-
Написала вам в приватні )
-
Пишемо "family doctor" в Гугл, там буде перший сайт альбертахелсшосьтам "Find a doctor", тудим заходим, заповнюємо дані, нам підказує де поруч можуть бути лікарі, закидуємо заявку, але ліпше самому в ту клініку сходити і їм там мозок потріпати, щоб точно записали Кінець
-
зараз кину в пп
-
О, тема интерестная. Послушаю.
-
А,что там на складе?
-
Так и есть, просто так +1 пациент не впитается
-
Дякую
-
Домовитись з власниками чи сусідами
-
Добрий день! Хто оформлював Бенефіти, підкажіть, що писати в розділі «Extension”?
-
Доброго дня шукаю 1 кімнату з 01/04, терміном на 2 місяці
-
Підкажіть стосовно е-трансферу. Платіж іде з CIBC в CIBC. Відправнику показує статус в обробці (перше фото). Отримувачу показує те що платіж наче був скасований. Я відправник в даному випадку. Як діяти в такій ситуації?
-
Привіт) хто знає з якого віку беруть до дитячого садочку?
20 Jan 2023, 19:11
264340/371892
3 minutes ago