UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
О, тема интерестная. Послушаю.
-
А,что там на складе?
-
Так и есть, просто так +1 пациент не впитается
-
Дякую
-
Домовитись з власниками чи сусідами
-
Добрий день! Хто оформлював Бенефіти, підкажіть, що писати в розділі «Extension”?
-
Доброго дня шукаю 1 кімнату з 01/04, терміном на 2 місяці
-
Підкажіть стосовно е-трансферу. Платіж іде з CIBC в CIBC. Відправнику показує статус в обробці (перше фото). Отримувачу показує те що платіж наче був скасований. Я відправник в даному випадку. Як діяти в такій ситуації?
-
Привіт) хто знає з якого віку беруть до дитячого садочку?
-
Будуть питати місцевий номер
-
Ну если получатель незнакомое лицо внутренний параноик всегда скажет «а может немножечко врут»
-
Если он на отправителе в обработке, а принимающая сторона уже задепозитила хоть раз, и видит это сообщение
-
Ждать
-
Поки ще є час,розпитуємо,думаємо як зробити краще,а в нашому випадку ще й маємоі шукати дешевший варіант
-
В одержувачі я впевнений, бо товар він мені віддав, а ось платіж чомусь у мене в обробці, а у нього не приймається
-
Если есть другой банк - может попробовать туда и посмотреть что будет Альтернативно , отменить , поставить авто депозит, выслать на авто депозит Алтернативно позвонить принимающей стороне в банк и узнать Альтернативно подождать и попробовать через полчаса / час
-
Ну в этом чате не без интересных лиц ( ни в коем случае не о получателе) У нас здесь и с Нигерии есть лица иногда )
-
www.instagram.com/mgc_arena?igsh=d3cxMHlsZnJxc3Zt
-
Одержувач учасник цього ж чату) Він спробував прийняти, ввів секретне питання і йому написало цю помилку
-
Зрозуміла. Дякую за відповідь!
20 Jan 2023, 19:11
264351/376298
33 minutes ago