UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Також в пошуках квартири може хтось порекомендувати ріелторську фірму, дякую
-
Вітання всім, шукаю житло для 2 дорослих і дитина розгляну всі варіанти пріоритет неподалік школа, дякую за допомогу
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Так работает реклама, ага:) З.Ы. это ты вкусного не пила
-
Підскажіть де можна придбати перехідних до розетки... Дякую
-
Там обычно есть пылесос, но все делать самостоятельно. Оплата монеты или кредитка
-
Доброго дня, може в когось є в наявності дві валізи розміром 55 × 35 x 25 cm, дякую
-
Всім привіт , ми щонедавно у Калгарі всією родиною , побачилп онлайн для діток , будимо дивитись разом . І хочу вам ссилку дати на наши ресурси де вчимо : Дуолінго , та Смарт Алекс на ютуб , у нього там тренажери класні дуже . ще можна робити стікери по всьому дому , що як називпається підписати англійською , та клуби . Клуб зараз шукаємо з ким можна повчитися в Калгари
-
Зачем такой запрос? Просто сдайте мед экзамен и закажите новый пермит. Много видео как это делать
-
А де ж ви кров здали безкоштовно?
-
Починати треба з тренажер номер 1 и по черзі
-
youtube.com/playlist?list=PLrGkYdxCeozDYh3rcxVLjagejWkBivE2Z&si=pxyQdR68pNk402ll
-
Как подобрать машину в Калгари? Что такое "Активный статус"? Есть "пасивный"? Что такое "Чистий карфакс"? Есть "грязный карфакс"? Много ли проходимцев, которые продаеют "небита не крашена" со скрученым пробегом? Все как в Украине приходить смотреть с толщиномером, смотреть на потертости, стекла, масло, делать тестдрайв и везти на СТО смотреть комп и ходовую?