UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
я не знайшла такого в терм оф сервіс, проте знайшла, що у випадку несплати рахунків, це вважається порушенням угоди і приводить до її анулювання по ініціативі Фідо. Встановлення самостійного кредитного ліміту та нарахування за ним якогось боргу виглядає для мене як шахрайство. Тим паче якщо номер не активний такий довгий час. Чому вони не написали через місяць, про неуплату? Чому через 9? Те саме з банком. Перший рік в мене в ТД наприклад безкоштовно, далі біля 17 доларів за міс, за рік десь 204 за обслуговування чекінг рахунку, ну хай проценти якість там, але не 3 к по рахунку в якому немає боргів 🤷♀️ Взагалі якась мутна ситуейшн Це взагалі один лист прийшов чи окремо?
-
Добрый вечер. А кто-то подавал налоговую декларацию в этом году через Centre for Newcomers? Они забрали все ксерокопии, заполнили анкету и запечатали в конверт. А когда ждать итоговую декларацию? На почту пришлют?🤷♀
-
Як правильно замовити келих білого вина темношкірому офіціанту, щоб не вигнали з пабу наступного разу, бо фраза ʼWhite win’ йому не сподобалася?!
-
Next slide - can't find a job for 6 months, please help!
-
Вы серьёзно или я чего-то не понимаю и резюме это не краткий срез моего пережитого опыта необходимого для данной должности с краткой информацией о себе, а такое доброе эссе на 5 листов на выдуманную тему? Chat gpt 4 набросает его за 15 минут, это со временем на чашку кофе и сигарету. Возможно я не прав конечно и чего-то не понимаю.