UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день Подскажите контакты бухгалтера для подачи годового отчета
-
Доброго дня. Шукаю кімнату для своєї мами. В ідеалі район Шинук. Повинна переїхати на нове місце до 1го квітня. Мама дуже добра, працює з 11:00-20:00 біля Шинук молу, любить підтримувати чистоту в домі та не вмішуватись в особисте життя інших. Шукає житло десь на 6 місяців, після цього плануємо шукати житло разом. Наразі у мене контракт, тому зʼїхати раніше не можу. Розгляне будь-які варіанти. Пишіть, будь ласка, в особисті. Дякую.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи треба перекладати довіреність на дитину від батька? По приїду в Канаду ? Чи тільки на українському кордоні потрібно?
-
Всім привіт! Мій хлопець працює в Telus (мобільний звʼязок, інтернет, телебачення тощо) Та своїм робить гарний прайс) Ціни зараз дуже вигідні! Звертайтесь, та самі в цьому переконайтесь 😇
-
Всё равно, он доступен в вашего кабинета.
-
Підкажіть будь ласка де можна купити лимонне дерево в горщику живе?
-
Ви про що? Якщо про те чи потрібно проходити паспортний контроль і ставити печатку в паспорт, то не потрібно якщо ви прилетіли з країни ЄС
-
Я так поняла, что свой кабинет можно открыть только после подачи декларации... Потом какой-то номер дают и можно регистрировать свой кабинет. Видимо я неправильно поняла(
-
Як на мене, в місті особливо нема що дивитися, а навіть те що є, то треба мати машину, щоб за ті дні вашого безробіття то всьо комфортно подивитися Все це архітектурне непорозуміння і бомжацьке засилля компенсується тільки 60+ різних пивоварень на все місто і близькою доступністю неймовірних гір та природи Я б ліпше сидів дома, не тринькав гроші, але справа ваша) зараз роботу знайти то неслабий квест