UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка де можна купити лимонне дерево в горщику живе?
-
Ви про що? Якщо про те чи потрібно проходити паспортний контроль і ставити печатку в паспорт, то не потрібно якщо ви прилетіли з країни ЄС
-
Я так поняла, что свой кабинет можно открыть только после подачи декларации... Потом какой-то номер дают и можно регистрировать свой кабинет. Видимо я неправильно поняла(
-
Як на мене, в місті особливо нема що дивитися, а навіть те що є, то треба мати машину, щоб за ті дні вашого безробіття то всьо комфортно подивитися Все це архітектурне непорозуміння і бомжацьке засилля компенсується тільки 60+ різних пивоварень на все місто і близькою доступністю неймовірних гір та природи Я б ліпше сидів дома, не тринькав гроші, але справа ваша) зараз роботу знайти то неслабий квест
-
Доброго усім дня! Щойно переглянула відео на ютубі від Володимира "10 хвилин про життя у Канаді", так от він радить перші дні, поки ще є можливість і ви не впряглися працювати з ранку до ночі, подивитися місто, побути туристом, знайти щось цікаве, що буде потім мотивувати у тяжкі часи, які обов'язково настануть рано чи пізно. Так от питання до "місцевих" , щоб Ви порадили подивитися, куди сходити у Калгарі, щоб полюбити це місто?) Особливо у березні) Бо погода ще не дуже тепла буде відповідно до прогнозу погоди. Також буду вдячна за поради як пережити джетлег і якомога швидше адаптуватися до нових умов життя) Чи варто приймати мелатонін, як це радять у ютубі?)
-
Если вы первый раз хотите сделать Фэйр Энтри, вам не нужна декларация. Необходимо иметь бенефиты от Alberta Health Card.
-
Так я и подала через Centre for Newcomers. Они мне ничего не дали. Вот я и не понимаю как мне теперь открыть свой кабинет, как мне оформить Fairentry? 🤷♀
-
Боунесс парк, Фиш Крик парк, зоопарк. Водохранилище Гленмор
-
Второй раз хотела бы сделать🙂
-
Привіт, хто був в Банфі, підскажіть чи є там зони для барбекю? тобто якийсь мангал де можна було б щось пожарити
-
Спасибо! Буду дальше искать)
-
Не знаю тогда) У меня с прошлого года и сама бумажка есть (мне ее выдали, когда рассчитывали ) и в CRA кабинете тоже есть пдф файл