UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
На Kijiji поищите или в приюте
-
Привет! У нас fetchpet Взяли основную страховку + бенефиты Делается все онлайн, поизучайте разные страховки, на сайте заполняете анкету и вам сразу напишет сколько будет стоить страховка на вашего питомца Дальше выбираете то, что считаете необходимым для вашего питомца и оплачиваете и что вам по карману. И все))
-
Привіт. ЗДАЄТЬСЯ кімната за 650$ в районі NE. В кімнаті великий шкаф, можу продати свій матрас (queen) за 150$. Живуть два хлопці, які люблять чистоту
-
З 1 квітня перездається будинок, мейн флор, 2 бедрум, з пральною машиною та сушаркою. Є парко місце на задньому дворі. Чудове місце. Дуже близько до синьої гілки сітрейн та вестбрук мол. Детальніше та подивитися житло - пишіть у приват
-
В ресторан, розташований в Даунтаун, шукають працівника на кухню, а саме: смажити у фрітюрі цибулю. Робочий день починається о 14:00 і до 22:00, але шукають на ПАРТ тайм з понеділка по пʼятницю, можливо буде змінюватись. Шукають відповідальну людину, яка буде дійсно працювати, без «я захворів», «в мене не виходить». Потрібно буде прибирати після себе та мити фрітюр та кухню, тому будьте готові до цього. Якщо в когось є досвід в цьому, це лише перевага, але будуть вчити. Всі запитання в четвер на інтервʼю на 13:00. Резюме відправляти мені і я повідомлю кого обрали на співбесіду
-
Не бачу. Ви б могли мені скинути лінк або скріншот?
-
Дякую вам велике. Нетам дивилась.
-
Poparide приложение, типа блаблакар. Автобус Red Arrow
-
В petsmart обычно минимум 2 котика на адопшн в магазине присутствуют