UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
З 1 квітня перездається будинок, мейн флор, 2 бедрум, з пральною машиною та сушаркою. Є парко місце на задньому дворі. Чудове місце. Дуже близько до синьої гілки сітрейн та вестбрук мол. Детальніше та подивитися житло - пишіть у приват
-
В ресторан, розташований в Даунтаун, шукають працівника на кухню, а саме: смажити у фрітюрі цибулю. Робочий день починається о 14:00 і до 22:00, але шукають на ПАРТ тайм з понеділка по пʼятницю, можливо буде змінюватись. Шукають відповідальну людину, яка буде дійсно працювати, без «я захворів», «в мене не виходить». Потрібно буде прибирати після себе та мити фрітюр та кухню, тому будьте готові до цього. Якщо в когось є досвід в цьому, це лише перевага, але будуть вчити. Всі запитання в четвер на інтервʼю на 13:00. Резюме відправляти мені і я повідомлю кого обрали на співбесіду
-
Не бачу. Ви б могли мені скинути лінк або скріншот?
-
Дякую вам велике. Нетам дивилась.
-
Poparide приложение, типа блаблакар. Автобус Red Arrow
-
В petsmart обычно минимум 2 котика на адопшн в магазине присутствуют
-
Доброго дня ! Підкажіть , чи можна в Fido перезамовити пакет послуг ( якщо інет закінчився ) ?
-
Всем привет, есть квартира 1 бедрум 2 этажа, 2100$ с мебелью и все включено в стоимость, без депозита! В лс
-
Ух опять повеяло токсичностью <3
-
Такое ощущение, что люди вообще даже не пытаются ничего узнать за то место, куда прилетают Ибо я до прилета в Канаду уже знала о том, какая погода здесь считается жаркой Блин, да я даже знала за то, как в автобусах работают веревочки для остановки 🗿