UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
И я так понимаю по cuaet она у всех опен ворк?
-
Ну или у меня аура такая лол
-
Да, такие уж тут ранимые люди:-)
-
Я извиняюсь А как это может быть парт-тайм, если смены по 8 часов с понедельника по пятницу?
-
Видела full кровать в Винсе на 11 ave sw
-
Здравствуйте) Я буду лететь этим рейсом !
-
Доставка за свой счет, но учитывая экономию на мебели, может быть выгодно. Еще есть бесплатные склады для иммигрантов, но туда нужно получить направление например от gateway
-
Не, я с тобой по дефолту полностью согласен
-
Доброго дня, якщо можна відпишіться як визначилися по прильоту в Амстердам чи не потрібно змінювати термінали а лише сектори, як взагалі пройшли контролю та провірку . Щиро вдячний за допомогу та розуміння. Щасливо добратися
-
Продам infinity g35x . 2007 рік З.5 двигун бензин , шкіра салон , повний привід , повна комплектація . Вкладень не потребує , коробка , двигун в чудовому стані , сів та поїхав , зимова шипована резина , нові гальма . Ціна 7600$ активний статус +13682995961
-
Декларацію в Калгарі подати не змогли помилка, подавали вручну.
-
Хто найближчим часом летить у Калгарі, звертайтеся ! Я вже тут живу деякий час. З документами і тд допоможу
-
Мы вышли з літака, там стояв інформаційний бокс подивилися який у нас вихід для посадки і пішли, термінал не змінювали.
-
Кто ищет тот найдёт. Есть такие комнаты, или есть варианты, типо три комнаты и одна кухня и санузел
-
Да запросто может быть)
-
Thinkbook 15 G2 Touchscreen 2 years old 500gb hard drive 550$
-
Добрый день, какой лимит в футбанках?, можно раз в месяц брать или раз в 10 дней ?
-
подскажите пожалуйста, а есть ссылка на регистрацию на 18-28 марта?
-
t.me/uu_calgary/49572/49576
-
Всім привіт, чи хтось хто робить ліцензію ред сіл в альберті? Маю декілька питань про умови?
20 Jan 2023, 19:11
265071/372769
7 minutes ago