UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. Здається кімната в домі за 850$ в районі NE. З 1 квітня.
-
Всім привіт👋,мене звати Артем,мені 22роки.Шукаю роботу в Калгарі або поблизу.Маю досвід роботи в автосервісі🔧 в Україні та на будівництві (помічник електрика)та заводі за кордоном.Англійська на рівні А2 але я вчуся📚.Маю власний автомобіль для мобільності🚘. Буду вдячний за будь-які рекомендації або можливості, що ви маєте для мене. Дякую за увагу) Hello everyone👋, my name is Artem and I'm 22 years old. I'm seeking employment in Calgary or nearby areas. I have experience working in car service🔧in Ukraine and as an electrician's assistant in construction abroad. My English proficiency is at level A2, but I am actively learning📚. I have my own car for mobility🚗. I would be grateful for any recommendations or opportunities you may have for me. Thank you for your attention.
-
Всім привіт, Здається кімната для дівчини з 1 квітня 750$ + utility ~50-70$ Адреса 2702 15 ave se Це другий поверх будинку, з окремими входом. На поверсі окрема кухня, ванна, лаундрі та лівінг рум. На поверсі 3 кімнати, живуть 2 дівчини українки. Здаю в зʼязку з переїздом, тому планую залишити меблі за символічну оплату. Кровать queen size, новий стіл та компʼютерне крісло, камод, дзеркало, лампа і т.д Дуже теплий та затишний будинок
-
youtube.com/shorts/GALAQDexgLc?si=H7UYpidtKynZXkSL
-
Здравствуйте - никто не знает как обстоят дела с получением ПР в Юкон территории - никак не могу найти информацию как украинцам получить его там?
-
У всіх банків є бонуси для Newcomers. Заходите на кожний і читаєте умови. Просто так 400 дол ніхто відразу не дасть. А десь може через пів року або рік. А до того часу у деяких банках почнеться оплата за обслуговування. Тож я б краще не ганявся за цим.
-
Всем привет, Ребята есть ли среди присутствующих инженеры РЗА и ПА. Высоковольтные подстанции наладка защит. Английский не имеет значение. Пишите в личные сообщения, есть вакансии P&C technician Edmonton, Ontario, Calgary.