UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
"Наступив тиждень писак: Кількість постів у всіх топіках виросла вдвічі"
-
Весна пришла, активність росте і буяє)
-
5:19
-
Я так каждое утро просыпаюсь 🌚 И часто пишу по утрам
-
Всем привет. Может у кого то есть варианты снять комнату с 20 марта. Либо ищу комнату или соседей для совместной аренды кв с 1 апреля.
-
Доброго дня. Приїхали вчора в Калгарі, я з двома дітьми. Шукаю житло, бажано біля даунтауна. Цікавить 2бедрумні до 2000.cad. Буду дуже вдячна за допомогу і пропозиції.
-
Вибирайте найближчу walking clinic до себе.
-
Привіт 🐣 Маю кілька шматочків сала з прослойками мʼяса 🐷 Шматочки по 200 грам приблизно та з різними спеціями 🪴 - гостре ,пряне і дуже смачне ☺️ Можна приїхати і спробувати всі смаки,ю велкам 👨🏼🍳 Ціна 12 $ за шматок )
-
До уваги НОВОПРИБУЛИХ! Вже в цю суботу, 16 Березня, в Українському Просторі говоритимемо про ШОКУЮЧУ КАНАДУ. Які стадії культурного шоку? Як допомогти собі швидше адаптуватись? Яких помилок уникати? Початок ток-шоу о 13 годині дня. Адреса: 1301 4 Street SW (приміщення First Baptist Church) ВХІД ВІЛЬНИЙ Для реєстрації ставте + в коменти. Все ще є питання? Пиши в приват або вайбер/телеграм 3682994021
-
Доброго ранку! Хотіла запитати таке питання: "Чи можу я податись на Study Permit після March 31 2024 чи мені треба встигнути зробити це до March 31 2024? " ( Я вже маю відкритий Work Permit до 2025-го року) Буду вдячна за відповідь.
-
Доброго дня всім шукаємо Житло 2 bedroom. Я з чоловіком та дочка 11 років. Переглянемо всі варянти. Дякую за допомогу.
-
Доброго ранку! Я маю питання "Чи можу я податись на Study Permit після March 31 2024 чи мені треба встигнути зробити це до March 31 2024? " ( Я вже маю відкритий Work Permit до 2025-го року) Буду вдячна за відповідь.
-
Ви бирку с адресом сами ципляли к чемодану
-
Если найдете работодателя и он согласится пройти для вас процедуру получения lmia, то есть получит документ, что не смог найти на эту вакансию никого лучше вас с гражданством или пр, то да, можете
-
Доброго дня! В звʼязку з переїздом з Канади продаємо розкладний диван з матрасом “Memory Foam”. Виглядає в стилі ретро, чистий, свіжий в гарному стані, матрас до нього купляли новий, тому він в ідеальному стані, без плям. Ціна 300$
-
До 31 березня.
-
Повідомлення за 2023 рік якщо що)
-
Вы будете туристом
-
Доброе утро🌾 Продам матрас Queen Ширина 1,52м Длина 2м Высота 18см Цена 60$ Забирать Downtown West Kerby
-
Они говорят, что вышлют на почту, а перед этим вообще говорили, что тебе это не нужно, но а итоге ни на почте ни на мейле и к CRA аккаунту доступа нет и говорят, что его можно будет сделать только после подачи декларации
20 Jan 2023, 19:11
265233/372059
10 minutes ago